Jasan stav

Prvo Tošićevo oglašavanje nakon kraha braka sa Jelenom Karleušom: Ostao dosljedan

Showbizz06.07.22, 16:02h

Prvo Tošićevo oglašavanje nakon kraha braka sa Jelenom Karleušom: Ostao dosljedan
Jelena Karleuša juče se oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavijestila javnost da su njen suprug i ona stavili tačku na brak koji je trajao 14 godina i iz kojeg njih dvoje imaju dvije kćerke Atinu i Niku

 

 

Pjevačica Jelena Karleuša juče je obavijestila javnost da se razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka, dok se Duško na ovu temu do sada nije javno izjašnjavao.

 

Ipak, njegov stav je jasan i on definitivno ne želi da komentariše razvod, niti poruku svoje sada već bivše supruge javno.

 

- Pozdrav. Ne dajem izjave. Hvala - odgovorio je Tošić na pitanje o razvodu za Blic.

 

Podsjetimo, Jelena Karleuša juče se oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavijestila javnost da su njen suprug i ona stavili tačku na brak koji je trajao 14 godina i iz kojeg njih dvoje imaju dvije kćerke Atinu i Niku.

 

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!