Oglasio se na Twitteru

Mašić: Izetbegović se nada da će dio glasova Bećirovića odvući Hadžikadić i Šehović

Front04.07.22, 20:51h

Mašić: Izetbegović se nada da će dio glasova Bećirovića odvući Hadžikadić i Šehović
Bakire, narod je naučio lekciju iz 2018. Nema rasipanja glasova. Samo Denis Bećirović! P.S. Možeš varati neke ljude neko vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude sve vrijeme!, napisao je Mašić

 

 

Nermin Šehović bit će kandidat Stranke za BiH za člana Predsjedništva BiH. Ovo je izazvalo veliki broj reakcija na društvenim mrežama.

 

Sve ovo je prokomentirao i član SDP-a, Damir Mašić na svom zvaničnom Twitter nalogu.

 

Bakir Izetbegović se nada da će dio glasova Denisa Bećirovića odvući Mirsad Hadžikadić i Nermin Šehović. Bakire, narod je naučio lekciju iz 2018. Nema rasipanja glasova. Samo Denis Bećirović! P.S. Možeš varati neke ljude neko vrijeme, ali ne možeš varati sve ljude sve vrijeme!”, napisao je Mašić.

 

Podsjetimo, ova informacija je danas potvrđena. Šehović je trenutno šef detašmana Federalne uprave policije, a kratkom vremenskom intervalu prijavio se na nekoliko funkcija. Svaki put bezuspješno.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 73

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još