PORUKE KORUMPIRANOJ VLASTI

Nikšić: 'Ko preživi njihovu vlast, ni pakao im neće teško pasti... Okupili smo se danas da mijenjamo stanje!'

Front03.07.22, 16:32h

Nikšić: 'Ko preživi njihovu vlast, ni pakao im neće teško pasti... Okupili smo se danas da mijenjamo stanje!'
- Ko preživi njihovu vlast, ni pakao im neće teško pasti. Imamo vlast koja neće da ukine akcize na gorivo i neće da smanji cijenu hljeba - zaključio je Nermin Nikšić u svom govoru na zajedničkoj Konvenciji opozicionih stranaka

 

 

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Nermin Nikšić kazao je danas na zajedničkoj Konvenciji opozicionih stranaka da svaki građanin na oktobarskim izborima treba da glasa za spas svoje domovine.

 

Na prvoj zajedničkoj Konvenciji, opozicione stranke iz Federacije BiH dale su podršku zajedničkom kandidatu za člana Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću.

 

- Okupili smo se danas oko zajedničkog kandidata, odlučni da mijenjamo stanje, odlučni da za BiH svane novi dan. Danas ujedinjeni šaljemo jasne poruke korumpiranoj vlasti, prijateljima iz međunarodne zajednice i svim ljudima da će BiH opstati - kazao je.

 

Tvrdi da su garant za to opozicione stranke koji su potisnuli lične i stranačke interese za bolju državu.

 

- Naša odlučnost je pretočena u jedinstvenu podršku budućem članu Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću – istakao je.

 

Nikšić je kazao da svaka zemlja ima vlast kakvu izaberu njeni građani, ali da današnju vlast ne zaslužuju ni oni koji su za nju glasali.

 

- Ko preživi njihovu vlast, ni pakao im neće teško pasti. Imamo vlast koja neće da ukine akcize na gorivo i neće da smanji cijenu hljeba - zaključio je Nikšić.

 

(FENA/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 62

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još