Na Mediteranskim igrama Oran 2022

Bravo! Toni Miletić i Larisa Cerić osvojili bronzane medalje u judou

Sport01.07.22, 19:05h

Bravo! Toni Miletić i Larisa Cerić osvojili bronzane medalje u judou
Čestitamo Toniju i Larisi na osvojenim bronzanim medaljama, njihovom treneru prof. dr Branislavu Crnogorcu i Judo savezu BiH

 

 

 

Naš sjajni judisti Toni Miletić i Larisa Cerić bronzani su na Mediteranskim igrama Oran 2022. Ovim, BH tim trenutno broji šest bronzanih medalja, 3 u karate-u i 3 u judo-u.


Toni je pobijedio predstavnika Tunisa u prvoj borbi, u drugoj borbi predstavnika domaćina Mediteranskih igara Oran 2022, dok je u polufinalnoj borbi izgubio od predstavnika Grčke. U svojoj borbi za bronzanu medalju pobijedio je predstavnika Srbije, i osigurao peto mediteransko odličje za BH tim.


Larisa je bila poražena u prvoj borbi od predstavnice Francuske, dok je u repechage-u slavila pobjedom and predstavnicom Italije. U borbi za bronzu, dominantnija Larisa pobijedila je predstavnicu Hrvatske i okitila se bronzanom medaljom.


Bravo Toni, bravo Larisa!


Čestitamo Toniju i Larisi na osvojenim bronzanim medaljama, njihovom treneru prof. dr Branislavu Crnogorcu i Judo savezu BiH.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!