ne deru svi sa cijenama, ali...

Gosta na Jadranu posebno razljutio jedan detalj na računu: Nevjerovatno šta se od sada plaća!

Biznis Klub30.06.22, 09:55h

Gosta na Jadranu posebno razljutio jedan detalj na računu: Nevjerovatno šta se od sada plaća!
Evo još jedan u nizu bisera Dalmacije, ako kojim slučajem poželite začiniti salatu,,,

 

 

 

 

Hrvatska obala za mnoge je najljepša na svijetu, pa nije ni čudo što će mnogi iskoristiti priliku kad su na godišnjem odmoru i svratiti u obližnji restoran kako bi u dobrom društvu uživali u dobroj hrani. Međutim, jednom gostu splitskog restorana obrok je prisjeo zbog jednog detalja na računu, piše Večernji list.

 

- Evo još jedan u nizu bisera Dalmacije. Ako kojim slučajem naručite maslinovo ulje za začinit ribu ili salatu, to vam se plaća od danas... 7,50 kn za par kapi ulja dodano na neukusni crni rižot. Jedite salatu i ribu bez ulja - poručio je čitatelj koji je poslao račun.

 

racun-maslinovo-ulje-restoran-split


Da ipak ne deru svi sa cijenama na hrvatskoj obali uvjerio nas je jedan čitatelj koji se ugodno iznenadio cijenom kave u jednom ugostiteljskom objektu u Malom Lošinju.


Čitatelj Večernjaka prošli tjedan naručio je kavu Macchiato, a koja je koštala svega osam kuna. Cijena je to koja se može pronaći još samo u manjim sredinama u unutrašnjosti Hrvatske. Iznenađenje je bilo još i veće s obzirom da ljetuje na otoku gdje su cijene još i veće nego u drugim mjestima na obali.


Za razliku od toga kafića u Malom Lošinju, u Opatiji ćete cappuccino platiti i 38 kuna, a o čemu su mediji pisali prije nekoliko dana. Naime, dva sendviča, tri croissanta, sok od jabuke, Coca-Cola, gazirana voda i dva cappuccina u hotelu u Opatiji koštaju čak 517 kuna.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još