Danas susret s načelnikom Mandićem

Poziv građanima za uređenje Marijin Dvora: Predložite svoju viziju za urbanu transformaciju Bulevara Franca Lehara

Hronika30.06.22, 09:39h

Poziv građanima za uređenje Marijin Dvora: Predložite svoju viziju za urbanu transformaciju Bulevara Franca Lehara
U četvrtak, 30. juna 2022. godine sa početkom u 18 sati (na zelenoj površini u sjevernom dijelu Bulevara Franca Lehara) bit će upriličeno anketiranje građana i razgovor sa načelnikom Općine Centar Srđanom Mandićem gdje će svi zainteresirani građani imati priliku iznijeti ideje i prijedloge za urbanu transformaciju Bulevara Franca Lehara

 

 

 

Općina Centar Sarajevo je u saradnji sa UNDP, Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu i Gradom Sarajevo pokrenula inicijativu pod nazivom "Urban Lab Franca Lehara".

 

urban-lab-bulevar-franca-lehara

 

U četvrtak, 30. juna 2022. godine sa početkom u 18 sati (na zelenoj površini u sjevernom dijelu Bulevara Franca Lehara) bit će upriličeno anketiranje građana i razgovor sa načelnikom Općine Centar Srđanom Mandićem gdje će svi zainteresirani građani imati priliku iznijeti ideje i prijedloge za urbanu transformaciju Bulevara Franca Lehara.

 

"Pozivamo građane da se odazovu događaju i daju svoj doprinos uređenju javnog prostora", poručili su iz organizatori.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!