Pjevačica progovorila o odnosu sa gradonačelnikom Banjaluke

Tanja Savić o Drašku Stanivukoviću: Raskinuli smo virtuelno, šutnula sam ga, sve je trajalo godinu dana

Showbizz28.06.22, 11:19h

Tanja Savić o Drašku Stanivukoviću: Raskinuli smo virtuelno, šutnula sam ga, sve je trajalo godinu dana
Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtuelno, šutnula sam ga (smijeh) - rekla je pjevačica

 

 

 

Tanja Savić priznala je da je bila u vezi s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, te otkrila zbog čega više nisu zajedno.

 

Naime, pjevačica se na samom početku dotakla afere "vjenčanica" kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju na kojoj je sva u bijelom i označila Banjaluku, te su svi aludirali da se udala za Draška Stanivukovića.

 

- Istina, meni je bio cilj da poremetim cijelu javnost. Sve je bio samo marketing. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savjet, poslušam, ali na kraju uradim kako želim. Jesu me novinari zezali, riješila sam da im malo uzvratim. Obukla sam vjenčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko vjenčanje, u crkvi se nisam vjenčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to prije deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to - rekla je Tanja i priznala da više nije u kontaktu sa Stanivukovićem i da su prekinuli odnos:

 

- Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtuelno, šutnula sam ga (smijeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u vjenčanici, bolje da ne pričam dalje... Samo ću reći da je poludio i da me je malo opsovao preko telefona. Uglavnom, sad nemamo nikakvu komunikaciju, prestali smo i to. Našao je on djevojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir.

 

Nakon toga Savić je objasnila da joj je prijao odnos sa Stanivukovićem, te da je stalno imala na nekog da misli, a da ta osoba ne traži previše od nje.

 

- Lijepo je imati nekog, a nemaš ga i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamjerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku - kaže pjevačica.

 

S Dušanom se ne čujem, djecu ponekad pozove da ih pita da li imaju modrice

 

Tanja Savić se u "Premijeri" osvrnula i na bivšeg supruga Dušana Jovančevića, te otkrila da se ne čuje s njim. Priznala je da Dušan rijetko kad komunicira i sa sinovima Maksimom i Đorđem, koje je uspjela da vrati iz Australije nakon što je Jovančević pobjegao s njima bez njenog znanja.

 

- Ono što nam stalno treba jeste taj neki unutrašnji mir, koji nemam. Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirilo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga jer sam takav roditelj koji bi volio da ostane u kontaktu i s drugom stranom, ipak imamo dvoje djece. Prosto je prinudno da pričamo i da pita za djecu, da mu dajem odgovore i da se djeca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa djecom preko Snepčeta, ali vrlo rijetko - otkriva pjevačica, pa nastavlja:

 

- To je uglavnom ono: "Da li vas neko povrjeđuje, da li imate neke modrice", takva su pitanja od njega jer, šta god da djeca napišu, on uzme i skrinšotuje da bi to iskoristio protiv mene na sudu. Mislim da je najpametnije, ako bude gledao ovu emisiju, želim da mu kažem da se opusti, da zove djecu, to će im mnogo značiti za dalju budućnost.

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL/MD)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još