Danijela Dvornik stala uz Nikolinu Pišek

Podijelila svoje iskustvo: Grabežljivci vole zabadati svoje kandže u svježe rane... Jer što je žena bez muškarca? Živa meta!

ŽENA iN27.06.22, 13:05h

Podijelila svoje iskustvo: Grabežljivci vole zabadati svoje kandže u svježe rane... Jer što je žena bez muškarca? Živa meta!
Gore od same smrti jest ono što slijedi poslije. Zanijemiš od šoka, od padanja maski, a onda se jednog dana, nekom vanzemaljskom snagom uzdigneš iz pepela jer imaš za koga - napisala je Danijela Dvornik

 

 

 


"Rekli su nam - korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je - kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega. I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota - dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak", napisala je TV voditeljica Nikolina Ristović u najnovijoj objavi na Instagramu ilustrirajući je fotografijom na kojoj za ruke drži kćerkicu Unu koju je dobila u braku s nedavno preminulim srpskim povjesničarem umjetnosti i kolekcionarom Vidojem Ristovićem.


I tek što se morala suočiti s gubitkom supruga zadesile su je nove nevolje...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 


Nedugo nakon iznenadne Vidojeve smrti na Nikolinu se sručila i lavina medijskih napisa s izjavama njezina svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, u kojima je on optužio da ga je, ponajprije kako bi završila gradnju vile u Zagrebu, tražila novac dok "mu se sin još nije ni ohladio". Nikolina je reagirala tvrdnjom kako mu je "bol pomutila razum" otkrivajući i kako joj svekar uskraćuje pravo na Vidojevu imovinu.


"Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću", javno je, između ostalog, poručila Vidojeva udovica na čiju je emotivnu objavu, među brojnim znanima i neznanima, reagirala i Splićanka, koja se nakon iznenadne smrti voljenog supruga suočila sa svakojakim pričama i do tad joj nepoznatim problemima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

 


Riječ je o udovici Dina Dvornika, Danijeli Dvornik koja je također rano iskusila život bez supruga i oca njihove Elle, pa je osjetila potrebu javno izraziti podršku Nikolini.


"Gore od same smrti jest ono što slijedi poslije. Zanijemiš od šoka, od padanja maski, a onda se jednog dana, nekom vanzemaljskom snagom uzdigneš iz pepela jer imaš za koga. I shvatiš da ona 'što te ne ubije, to te ojača' dobije pravi smisao. Najgore od svega, barem meni je bilo saznanje, je da grabežljivci vole zabadati svoje kandže u svježe rane, posebno ranjene žene. Jer što je žena bez muškarca? Živa meta! Morala sam se brzo i hitno osvijestiti, ostaviti suze i žaljenje za neko bolje vrijeme, biti mudra i strpljiva. Koliko god izgleda gadno, bit će to jedno posebno iskustvo koje u svakom smislu osnažuje, posprema stvari, ljude i odnose na pravo mjesto", podijelila je svoje iskustvo Danijela Dvornik ispod Nikolinine objave na Instagramu, ujedno je uputivši što je sve čeka na njezinu putu samohrane majke i žene koja je ostala bez glavnog oslonca u životu.

 

 

danijela-dvornik-podrska-nikolini

 

(Slobodna Dalmacija/ DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još