ZASTUPNIK SDA U SKUPŠTINI KS PODNOSI INICIJATIVU

Zahiragić ogorčen: 'Ovo više nije 'Parada', ovo je talačka kriza! Tražim obeštećenje za privrednike i radnike...'

Front25.06.22, 17:52h

Zahiragić ogorčen: 'Ovo više nije 'Parada', ovo je talačka kriza! Tražim obeštećenje za privrednike i radnike...'
Ovo više nije "Parada", ovo više nisu protesti, ovolika blokada grada je ništa drugo do pokazivanja mišića manjinske politike nad građanima Sarajeva - smatra Zahiragić

 

 

 

 

Zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić oglasio se na Facebooku gdje je naveo  da će podnijeti inicijativu da se "obeštete privrednici i radnici koji nisu radili zbog današnje blokade grada".


- Na narednoj sjednici Skupštine KS podnosim inicijativu da Vlada Kantona Sarajevo obešteti sve privrednike i radnike, posebno one koji rade na području općina Stari Grad i Centar, a koji su radi potpune, suvišne i cjelodnevne blokade grada, pretrpjeli značajnu ekonomsku štetu.


Također, svi građani koji su oštećeni radi ograničenja prava na kretanje, čak i ulaska i izlaska iz kuće, moraju se obeštetiti.


Ovo više nije "Parada", ovo više nisu protesti, ovolika blokada grada je ništa drugo do pokazivanja mišića manjinske politike nad građanima Sarajeva.


Ovo je svojevrsna talačka kriza!


Nećete nas slomiti, šta više, postići ćete potpuni kontraefekat, a to ćete vidjeti brzo, već u oktobru - poručio je Zahiragić.

 

zahiragic-povorka-ponosa-2

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 103

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još