FOTO/ jedina koja povezuje BiH s Dalmacijom

Za koji dan ponovno kreće 'legendarna pruga' Sarajevo - Ploče, ali mnogi su u nevjerici: Pa gdje će primati putnike?!

Hronika24.06.22, 20:13h

Za koji dan ponovno kreće 'legendarna pruga' Sarajevo - Ploče, ali mnogi su u nevjerici: Pa gdje će primati putnike?!
Nikome u Pločama nije sasvim jasno gdje to Hrvatske željeznice, koje skrbe o željezničkom putničkom kolodvoru u Pločama, misle primati putnike

 

 

 

 

Nakon punih osam godina od 1. srpnja ponovo bi trebala krenuti putnička željeznička linija Ploče - Sarajevo. Vlak između Ploča i Sarajeva i obratno prometovat će, dogovoreno je između Hrvatskih i Željeznica Federacije BiH, petkom, subotom i nedjeljom od 1. srpnja do 11. rujna.

 

No, nikome u Pločama nije sasvim jasno gdje to Hrvatske željeznice, koje skrbe o željezničkom putničkom kolodvoru u Pločama, misle primati putnike, piše portal Južni te donosi fotografije snimljene su ovog tjedna na kojima se vidi oliko je kolodvor zapušten, a jako je blizu datum kada bi trebala krenuti spomenuta linija, ovaj put sezonski, inače ukinuta 2013. godine.


Neslužbeno, Južni doznaje kako je Grad Ploče spreman pomoći u sređivanju kolodvora, jer u konačnici, iako je kolodvor pod upravljanjem Hrvatskih željeznica, on će biti i ogledalo grada za putnike na ovoj liniji i nije baš svejedno što će ugledati kada se prvi put iskrcaju u Pločama.

 

A kako trenutno izgleda kolodvor u Pločama pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još