LIJEPA GESTA U GLAVNOM BH. GRADU

Beograđanima u Sarajevu izbušili gume... Direktor Turističke zajednice KS dao novac iz svog džepa i nadoknadio štetu!

Hronika22.06.22, 21:50h

Beograđanima u Sarajevu izbušili gume... Direktor Turističke zajednice KS dao novac iz svog džepa i nadoknadio štetu!
Uplatio im je 950 KM vlastitog novca i sa oštećenim potpisao ugovor iz kojeg je vidljivo da je dao svoj novac

 

 

 

Ekipa turista iz Beograda, koja je u Sarajevu boravila u martu, doživjela je neugodnost nakon što su im izbušene gume na automobilu.


Vijest je to koju su prenijeli brojni mediji, a svakako je naštetila ugledu glavnog grada BiH koji je i turistički centar naše zemlje.


Ipak, da priča dobije svoje ‘happy end’, potrudio se direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda. Naime, iako Turistička zajednica nema nikakve ingerencije kada su ovakve stvari u pitanju, direktor Magoda odlučio je štetu nadoknadit iz svog džepa, saznaje Raport.


Tako je odlučio da Beograđanima nadoknadi ovu štetu nastalu bušenjem guma na automobilu, te im je uplatio 950 KM vlastitog novca. Magoda je s oštećenim potpisao ugovor (koji je u posjedu Raporta) iz kojeg je vidljivo da je dao svoj novac.


Inače, Sarajevo bilježi posljednjih mjeseci porast broja turista te se očekuje sjajna sezona. Sadržaja, bar prema najavama, neće nedostajati.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još