Naselje Pecara

Nova Bingova investicija: Iznajmljuju se prostori u super modernom stambeno–poslovnom objektu

Biznis Klub22.06.22, 12:08h

Nova Bingova investicija: Iznajmljuju se prostori u super modernom stambeno–poslovnom objektu
Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović kazao je ranije kako je ova investicija jako značajna za Tuzlu

 

 

 

Naselje Pecara u Tuzli će uskoro biti dobiti novi super moderan stambeno-poslovni objekat koji će, kako je najavljeno, biti prilagođen svim potrebama modernog življenja.
Stambeno-poslovni objekat na Pecari je nova investicija kompanije Bingo na području grada Tuzla, koja će doprinijeti novom izgledu ovog dijela grada.

 

Ukupna površina poslovnog dijela iznosi 1.000 m2 a čine je odvojeni poslovni prostori površine od 90 do 250 m2 koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama zakupaca.

 

Poslovni prostori će se iznajmljivati, a sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu pismenim putem izraziti interes do 6.7.2022. godine na email adresu [email protected].

 

Podsjetimo, na dijelu prostorne cjeline Pecara 2 kompanija Bingo će graditi stambene i poslovne objekte a kako je ranije najavljeno na 2,63 hektara zemljišta gradiće se dva stambeno-poslovna bloka sa oko 250 stanova.

 

bingo-pecara-stanovi

 

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović kazao je ranije kako je ova investicija jako značajna za Tuzlu.

 

˝Veliki investitor i firma Bingo tamo na mjestu tehničkog pregleda treba da gradi stambene i poslovne objekte, što je jako dobro. Ono je sada dosta zapušten prostor i izgleda sablasno.Treba da to bude dobra investicija. Da dobijemo sredstva u budžet na ime rente. Da 50 malih i srednjih preduzeća radi oko te zgrade, a zatim da u toj zgradi neko radi, a neko stanuje˝, kazao je Imamović.

 

Pripreme za gradnju objekata počele su u oktobru 2020. godine.

 

(Biznisinfo.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!