Stigla reakcija poznatog pjevača

Zdravko Čolić se oglasio povodom optužbi da mu je kćerka ukrala 20.000 eura

Showbizz21.06.22, 19:07h

Zdravko Čolić se oglasio povodom optužbi da mu je kćerka ukrala 20.000 eura
Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse, poručili su iz Čolinog tima

 

 

Pojedini mediji su objavili da je došlo do nestanka oko 20.000 eura u kući Zdravka Čolića, za šta je navodno okrivljena njegova starija kćerka Una, a čuveni pjevač se sada ovim povodom oglasio.

 

una-colic-2

 

- Na ovaj način porodici je nanesena nemerljiva šteta, a ovim putem obraćamo vam se kako bismo zaustavili širenje lažnih vijesti i apelovali na sve medije da ne učestvuju u kreiranju netačnih informacija, koje u prvi plan stavljaju nezaštićene pojedince i osobe koje nisu javne ličnosti, što je u ovom slučaju kćerka Zdravka Čolića. Ovim putem ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolić apsolutno laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere biće sankcionisani svim raspoloživim pravnim sredstvima.

 

Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao sa medijima, ipak kada je porodica u pitanju mora se poštovati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije novinari su sigurno povećali čitanost portala, ali su nanijeli nemjerljivu štetu porodici Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regiona - navodi se u zvaničnom saopštenju Čole i njegovog tima.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još