Koncert u Sarajevu

Hari Mata Hari 25. juna nastupa na Stojčevcu: Besplatan muzički spektakl na obnovljenom izletištu

Zabava06.06.22, 13:58h

Hari Mata Hari 25. juna nastupa na Stojčevcu: Besplatan muzički spektakl na obnovljenom izletištu
Revitalizacijom Stojčevca, obnovom putne infrastrukture i javne rasvjete, kao i uređenjem zelenih površina, nekada poznato izletište sve je bliže svom prijeratnom sjaju

 

 

 

Hari Mata Hari održat će koncert na Stojčevcu 25. juna u 20 sati. Muzičkim spektaklom bit će otvoreno obnovljeno izletište Stojčevac, ali i ljetna turistička sezona u Sarajevu. Općina Ilidža svim posjetiocima Stojčevca 25. juna poklanja besplatan koncert, kojem će prethoditi humanitarna trka Stojčevac 5K, koja starta u 17 sati.


- Od početka godine u saradnji s Vladom Kantona Sarajevo, Ministarstvom saobraćaja KS, Ministarstvom privrede KS, KJU za zaštićena područja Sarajevo i drugim institucijama mnogo smo radili na uređenju Stojčevca. Sada kroz humanitarnu trku ali i koncert ovo sjajno izletište želimo ponovo približiti građanima Ilidže, Sarajeva ali i turistima koji posjećuju našu općinu, grad i državu, rekao je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.


Zelene ilidžanske oaze oduvijek su bile poseban mamac za turiste, što potvrđuju i brojke o ostvarenim noćenjima na Ilidži, kao i posjete Vrelu Bosne.


Revitalizacijom Stojčevca, obnovom putne infrastrukture i javne rasvjete, kao i uređenjem zelenih površina, nekada poznato izletište sve je bliže svom prijeratnom sjaju.


Tokom ove sedmice bit će održana i zvanična press konferencija na kojoj će načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur i Hari Mata Hari javnost upoznati o svim detaljima vezanim za koncert koji je zakazan za 25. juni na Stojčevcu.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!