NAKON 12 GODINA

Bila je to velika i strasna ljubav, ali sada je kraj: Shakira i Pique potvrdili da se rastaju

Showbizz04.06.22, 15:40h

Bila je to velika i strasna ljubav, ali sada je kraj: Shakira i Pique potvrdili da se rastaju
Slavni par bio je zajedno 12 godina, još od Svjetskog prvenstva 2010., nakon što je Shakirin “Waka Waka” postao planetarni hit. Seksipilna plavuša privukla je pažnju Piquea koji joj je pisao i tako je započela strastvena romansa

 

 


Poznati španski nogometaš Gerard Pique i slavna pjevačica Shakira oglasili su se povodom sve glasnijih informacija da je pukla dugogodišnja ljubav i potvrdili da se - rastaju.


Naime, prema ranijem pisanju španskih medija, Shakira je navodno uhvatila Piquea sa drugom ženom. Nogometaš je počeo da živi sam u Barseloni.


- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju - piše u saopćenju slavnog para, prenio je The Sun.


Inače, slavni par bio je zajedno 12 godina, još od Svjetskog prvenstva 2010., nakon što je Shakirin “Waka Waka” postao planetarni hit. Seksipilna plavuša privukla je pažnju Piquea koji joj je pisao i tako je započela strastvena romansa.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!