U Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja BiH

U nedjelju sajam rukotvorina s bh. etiketom OREA Art marketa

Lifestyle02.06.22, 18:39h

U nedjelju sajam rukotvorina s bh. etiketom OREA Art marketa
OREA Art Market ove godine okuplja 57 izlagača koji će predstaviti svoje rukotvorine i zanimljive i unikatne proizvode

 

 

 

Još su tri dana preostala do jedinstvenog prodajnog sajma rukotvorina s bh. etiketom OREA Art marketa, koji će se održati ove nedjelje u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja BiH.  

 

OREA Art market se otvara za posjetioce u 10.00 sati, dok je u 11.00 sati je planirana ceremonija u okviru koje će suosnivačica i brend ambasadorica Amra Džeko, svečano otvoriti ovogodišnji 4. po redu OREA Art market.

 

Ovaj jedinstveni prodajni sajam rukotvorina s bh. etiketom, namijenjen je svim generacijama i već tradicionalno okuplja bh. kreativce i nudi spoj ugodnog ambijenta s fantastičnom ponudom ručno rađenih proizvoda, gastro slastica i odlične zabave, saopćeno je od organizatora događaja.

 

Kako bi ugođaj za cijelu porodicu bio potpun, u prekrasnom ambijentu Botaničke bašte Muzeja, pripremljen je i gastro kutak sa sjajnom ponudom ukusnih delicija. Dječiji kutak bit će ispunjen kvalitetnim sadržajima kao što su animacije, crtanje na platnu, kreativne radionice, časovi pravljenja sapuna, razne društvene igre kao i zabava za mališane.

 

OREA Art Market ove godine okuplja 57 izlagača koji će predstaviti svoje rukotvorine i zanimljive i unikatne proizvode.

 

OREA Art market ima humanitarni karakter jer će se sav novac od prodaje ulaznica i ove godine donirati Udruženju “Srce za djecu koja boluju od raka” za potrebe Roditeljske kuće. Do sada je kroz ovu humanitarnu akciju OREA Art marketa, prikupljeno više od 20.000 KM.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!