Izgubio mu se trag

Nestao avion koji je krenuo iz Splita, u toku velika potraga

Hronika29.05.22, 15:37h

Nestao avion koji je krenuo iz Splita, u toku velika potraga
Odmah po dojavi u pretragu područja su se uključila 34 policijska službenika među kojima pripadnici specijalne i interventne policije te 28 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja koji u pretrazi koriste dron

 

 

Danas je u 11:25 sati s radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe na širem slunjskom području nestao zrakoplov tipa Cessna 182. Avion je letio iz pravca Splita prema Njemačkoj.

 

Odmah po dojavi u pretragu područja su se uključila 34 policijska službenika među kojima pripadnici specijalne i interventne policije te 28 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja koji u pretrazi koriste dron.

 

Hrvatska kontrola zračne plovidbe obavijestila je Operativni centar civilne zaštite o nestalom zrakoplovu tipa Cessna sjeverno od Rakovice, na visini 2300 stopa, koja je krenula iz Splita, a kretala se u smjeru sjevera prema Njemačkoj.

 

Operativni centar civilne zaštite je o koordinatama nestanka obavijestio Operativno-komunikacijski centar MUP-a te HGSS.

 

Na koordinate nestanka upućeni su članovi HGSS-a s dronom i policija.

 

(DEPO POPRTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!