BIVŠI REIS U DANAŠNJOJ DOVI

Efendija Cerić napravio pometnju: Mustafa Resić nije 'rahmetli', javila se šokirana porodica...

Hronika28.05.22, 21:37h

Efendija Cerić napravio pometnju: Mustafa Resić nije 'rahmetli', javila se šokirana porodica...
“Moram se zahvaliti i ovome rahmetli načelniku Starog Grada Mustafi Resiću. Molim Allaha da mu sve grijehe oprosti, a nije imao puno, nego samo one male da mu oprosti", kazao je Cerić upućujući dovu

 

 

 

Mnogi poznanici Mustafe Resića bili su iznenađeni kada je bivši reis Mustafa-efendija Cerić na svečanosti otvaranja Upravne zgrade Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini kazao kako mora zahvaliti i “rahmetli načelniku Starog Grada Mustafi Resiću".

 


“Moram se zahvaliti i ovome rahmetli načelniku Starog Grada Mustafi Resiću. Molim Allaha da mu sve grijehe oprosti, a nije imao puno, nego samo one male da mu oprosti", kazao je Cerić upućujući dovu.


Ipak, efendija Cerić je pogriješio, Mustafa Resić nije "rahmetli", živ je i zdrav, što je redakciji Stava potvrdila i Resićeva rodbina.


Moguće da je bivši reis pomiješao Mustafu Resića i njegova brata Sabahudina, koji je na Ahiret preselio prije sedamnaest godina.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 50

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još