GREBALA GA, ŠAMARALA, UDARALA TORBOM...

Dara Bubamara pobila se s muškarcem na aerodromu: 'Pazi kako voziš da ti ne bih je*ao...'

Showbizz26.05.22, 11:02h

Dara Bubamara pobila se s muškarcem na aerodromu: 'Pazi kako voziš da ti ne bih je*ao...'
Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga... On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao - priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje. Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila...

 

 

 


Dara Bubamara tukla se s muškarcem na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Incident se dogodio u srijedu u 13.30, prije ukrcavanja na let za Tivat, piše Nova.rs.


- Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: ‘Sljedeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!’ Očigledno su se njih dvoje sreli i prije aerodroma, izgleda da je Dara ‘isjekla’ tog lika u saobraćaju, pa je on poludio kad ju je opet sreo - priča jedan od očevidaca.


Pjevačicu je ta psovka istjerala iz takta, zaletjela se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra.


- Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga... On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao - priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.


- Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo vidjeli.


Pjevačica je potvrdila ovu vijest.


- Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovjek me je izvrijeđao bez - razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvijek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije - rekla je Dara.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!