FOTO/ HISTORIJSKI USPJEH ZA BIH

Bila je naša jedina Miss koja se plasirala u TOP 20 najljepših djevojaka svijeta: Kako danas izgleda Danijela Vinš...

Showbizz26.05.22, 09:52h

Bila je naša jedina Miss koja se plasirala u TOP 20 najljepših djevojaka svijeta: Kako danas izgleda Danijela Vinš...
Tih postratnih godina izbori za Miss u BiH izazivali su veliku pažnju javnosati, a bh. ljepotice bile zapažene i na svjetskim izborima, no jedino je Danijela uspjela da postigne značajniji plasman u finalu

 

 

 


Te, sada već daleke 2003. godine, lijepa Zeničanka Danijela Vinš predstavljala je Bosnu i Hercegovinu na Izboru za Miss svijeta. I ostvarila historijski uspjeh plasirajući se u TOP 20 najljepših djevojaka. Tada je imala tek 17 godina.


Tih postratnih godina izbori za Miss u BiH izazivali su veliku pažnju javnosati, a bh. ljepotice bile zapažene i na svjetskim izborima, no jedino je Danijela uspjela da postigne značajniji plasman u finalu.   


Osim ljepotom, očito je žiri osvojila i svojim šarmom, ali i jednostavnošću, manirima i stavom.


Danas živi u Sarajevu, završila je komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu, povukla se iz javnog života, ima porodicu i već duži niz godina se bavi marketingom.


I i dalje izgleda jako lijepo...

 

danijela-vins-3

danijela-vins-2

danijela-vins-1

Foto: Facebook

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!