30-TAK METARA OD MORA

Miralem Pjanić renovira kuću u Neumu: Pravi vilu koja će biti jedna od najljepših na bh. moru, evo kako izgleda...

Lifestyle24.05.22, 10:41h

Miralem Pjanić renovira kuću u Neumu: Pravi vilu koja će biti jedna od najljepših na bh. moru, evo kako izgleda...
Na renoviranju je angažirano nekoliko tvrtki iz Tuzle i Živinica, a sve bi trebalo biti završeno do kraja lipnja, kada Pjanić planira nekoliko dana odmarati sa obitelji u bh. biseru na Jadranu

 

 

 


U jedinom bh. gradu na moru vlasnici nekretnina su brojne poznate bh. ličnosti.
 

 

Oni su odlučili dio zarađenog novca investirati u vile i raskošne kuće u Neumu, a na listi su brojni sportaši, biznismeni, pjevači, političari...


Tako u svom imovinskom kartonu nekretninama u Neumu mogu se pohvaliti Miralem Pjanić, Enes Begović, Mirsad Hadžikadić, braća Aljoša i Dubravko Čampara, načelnik Općine Kalesija Sead Džafić, Đemila Gabriel, Muharem Serbezovski, vlasnik Crvenog taksija Jasmin Erović, estradni menadžer Sabit Dervišević..., piše Večernji.ba.


Najzvučnije ime svakako je nogometna zvijezda Miralem Pjanić, koji uveliko renovira svoju kuću koja je udaljena 30-ak metara od mora. Majstori imaju pune ruke posla jer Pjanić želi napraviti nekretninu koja će biti jedna od najljepših u Neumu.


Na renoviranju je angažirano nekoliko tvrtki iz Tuzle i Živinica, a sve bi trebalo biti završeno do kraja lipnja, kada Pjanić planira nekoliko dana odmarati sa obitelji u bh. biseru na Jadranu.

 

pjanic-vila-neum

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 38

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još