Bizarna tvrdnja

Beckhamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćeri: 'Uznemirava nas'

Showbizz21.05.22, 16:44h

Beckhamovi na sudu sa ženom koja tvrdi da je majka njihove kćeri: 'Uznemirava nas'
"Bell živi u lažnom uvjerenju kako je u vezi s Davidom Beckhamom, kako je on ukrao njene jajne stanice i kako je Harper Beckham njeno zakonsko dijete i zato je dočekala Harper Beckham ispred škole 18. novembra 2021. godine", rekla je tužiteljica

 

 

 

Porodica Beckham proživljava pravu dramu nakon što je Sharon Bell (58) optužila Victoriju i Davida da su joj ukrali jajne stanice kojima je začeta Harper Seven. Beckhamovi su protiv Bell podigli optužnicu zbog uznemiravanja zato što im je slala pisma, kucala im na vrata i čekala Harper Seven ispred škole nakon nastave ne bi li s njom porazgovarala.

 

BBC prenosi kako se David Beckham osjeća uznemireno te da se "boji za sigurnost vlastite porodice", a posebice zbog činjenice da je došla na njihovu adresu i pokušala ući u kuću u "lažnom uvjerenju" da je ona Beckhamova supruga.


"Riječ je o bizarnoj tvrdnji"

 

Na saslušanju je Bell rekla kako se ne osjeća krivom, a suđenje će se održati u julu ove godine. "Bell živi u lažnom uvjerenju kako je u vezi s Davidom Beckhamom, kako je on ukrao njene jajne stanice i kako je Harper Beckham njeno zakonsko dijete i zato je dočekala Harper Beckham ispred škole 18. novembra 2021. godine", rekla je tužiteljica.

 

"David Beckham se boji za sigurnost svoje porodice i vjeruje da je njeno ponašanje za cilj imalo zastrašiti njegovu porodici. Tvrdi kako ne pozna tuženicu i kako ona nije majka njegovog djeteta", dodala je.

 

Sudac je rekao kako je riječ o "bizarnoj tvrdnji ga su gospođi Bell ukradene jajne stanice i da je to dijete njeno dijete". "Čovjek ne mora biti stručnjak u biologiji da bi odmah mogao ustanoviti kako je riječ o zabludi", zaključio je sudac.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!