'Živimo u takvoj državi da građani žele kratku zabavu'

Bh. influenser Mirza Mustafagić pojasnio kako zarađuje novac: Ja iznimno biram, na mom profilu od 10 posto jedan je reklama...

Showbizz19.05.22, 10:51h

Bh. influenser Mirza Mustafagić pojasnio kako zarađuje novac: Ja iznimno biram, na mom profilu od 10 posto jedan je reklama...
Na kraju je Mustafagić kazao da ima svoju firmu za digitalni marketing, za svaku saradnju ispostavlja fakture i plaća sve poreze i doprinose i da nikada ne uzima novac “na ruke”

 

 

 

 

Influenser Mirza Mustafagić za N1 govorio je o utjecaju influensera, te kako i na koji način bira sponzore koje će reklamirati u svojim objavama. Također, Mustafagić objašnjava zašto je bitan kvalitet, a ne kvantitet.


Mustafagić kaže da on pomno bira i da postoje influsenseri kojima je samo bitno da uzmu novac jer znaju da je njihov rok trajanja kratak.

 

“Ja iznimno biram, na mom profilu od 10 posto jedan je reklama. Ne želim da postanem oglasna ploča ili osoba koja će prodavati nešto. Želim da ljudima pružim višu korist od je život lijep i da ja uživam u ovoj vodi koju pijem. Želim da kažem da je bitno obrazovanje, redovno čekiranje zdravlja i druge bitne stvari”, kazao je Mustafagić.

 

Također, Mustafagić je napravio poređenje sa pjevačem Dinom Merlinom kazavši da postoji Merlin i trećerazredni pjevači i da on želi biti Merlin koji kako je Mustafagić objasnio nije možda uvijek u vrhu popularnosti ali se njegov rad cijeni i poštuje.

 

“Živimo u takvoj državi da građani žele kratku zabavu, ne žele dodatnu vrijednost gdje će nešto naučiti. Oni žele kako je danas lijep dan, koji karmin nosim, koja je šminka. Stanovnici koji ovdje žive žele takav sadržaj. Ne žele ništa što im zamara mozak. Zato ja nemam stotine hiljada pratilaca jer nekada pričam o stvarima koje ne odgovaraju svima”, pojasnio je influenser ali i pravnik Mustafagić.

 

Pravnica Dženeta Schitton je kazala građani više žele reality zabavu.

 

“Nema pogrešnih influensera, kao i političari influenseri su odraz našeg društva”, kazala je Schitton.

 

Na kraju je Mustafagić  kazao da ima svoju firmu za digitalni marketing, za svaku saradnju ispostavlja fakture i plaća sve poreze i doprinose i da nikada ne uzima novac “na ruke”.

 

(N1, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!