pratite li suđenje stoljeća?

Šuška se da su se zaljubili: Lijepa advokatica Johnnya Deppa 'ubija' pitanjima, ali i nježno se grli s njim... Amber Heard je 'na aparatima'...

Showbizz19.05.22, 10:09h

Šuška se da su se zaljubili: Lijepa advokatica Johnnya Deppa 'ubija' pitanjima, ali i nježno se grli s njim... Amber Heard je 'na aparatima'...
Ona je oštra, izravna i koncentrirana, a ekipa na internetu piše da odavno nisu vidjeli da se netko toliko bori za svog klijenta i za pravdu

 

 

 

CELEBRITY suđenje stoljeća, između Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard, dobilo je neočekivanu zvijezdu - lijepu odvjetnicu slavnog glumca. Ona se zove Camille Vasquez, a proteklih pet tjedana zvijezda je na internetu te je zbog žestokog nastupa na sudu obožavaju fanovi slavnog glumca - prenosi Index

 

Camille Vasquez "ubija" pitanjima, a Amber Heard je u više navrata potpuno izbacila iz takta. Ona je oštra, izravna i koncentrirana, a ekipa na internetu piše da odavno nisu vidjeli da se netko toliko bori za svog klijenta i za pravdu. 


Lijepa Camille privukla je pažnju i svojim izgledom, ali i s nekoliko nježnih zagrljaja sa svojim klijentom Deppom. Zbog toga su mnogi počeli sumnjati da su se Depp i Vasquez zbližili i zaljubili tjekom suđenja.


"Nemam komentara na to", rekla je novinarima Vasquez i dodala da će o slučaju progovoriti nakon presude.


Tko je ona?


Camille Vasquez je odvjetnica u tvrtki Brown Rudnick. Prema njezinoj biografiji na njihovoj web stranici, ona je suradnica iz okruga Orange u Kaliforniji koja radi u njihovoj skupini za sudske sporove i arbitražu.

 

"Njezina trenutna praksa usredotočena je na tužbe za klevetu na strani tužitelja, s dodatnim iskustvom u sporovima oko ugovora, poslovnim deliktima i tužbama vezanim uz zapošljavanje", stoji u biografiji.

 

Camille je vješta u formuliranju ofenzivnih i obrambenih strategija parničenja za privatne klijente, kažu o njoj. Također ima iskustva u kriznoj komunikaciji. Prije nego što se pridružila Brown Rudnicku, radila je za nacionalnu tvrtku sa sjedištem u Los Angelesu. 

 

Podrijetlom je iz Kolumbije.

 

(Index, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!