antidiverzioni timovi na terenu

Dojave o bombama u zdravstvenim ustanovama u Beogradu: 'Svaka od njih je tempirana'

Hronika18.05.22, 13:55h

Dojave o bombama u zdravstvenim ustanovama u Beogradu: 'Svaka od njih je tempirana'
Poslije dojava o bombama postavljenim u nekoliko srednjih beogradskih škola i u Visokih školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, kao i na bazenu Tašmajdan, policija je poslala antidiverzione timove i u beogradske bolnice

 

 

Prijeteći mejl sa stravičnom porukom o postavljenih, čak sedam, eksplozivnih naprava, stigla je na adresu Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu, saznaju srpski mediji.

 

"U objektu Vojnomedicinske akademije se nalazi 7 eksplozivnih uređaja. Svaki od njih je tempiran i sadrzi po 1 kilogram C4 plastičnog eksloziva. Da bi učinili zagonetku nama zanimljivijom daćemo vam jos jednu dojavu - dvije od tih 7 naprava se nalazi u kanti za otpad medicinski otpad, a jedna se nalazi negde na drugom spratu", piše u prijetećem mejlu anonimnog pošiljaoca.

 

Dojave o navodno postavljenim bombama primljene su danas i u KBC "Dragiša Mišović", u Gradskoj bolnici i Ginekologiji na Zvezdari, javili su beogradski mediji.

 

Poslije dojava o bombama postavljenim u nekoliko srednjih beogradskih škola i u Visokih školu elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, kao i na bazenu Tašmajdan, policija je poslala antidiverzione timove i u beogradske bolnice.

 

Prema snimcima na društvenim mrežama, vide se ljudi koji napuštaju bolnicu na Zvezdari, a policija je na licu mjesta, prenos srpski mediji.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL/md)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!