Nije krila oduševljenje

Kakvo iznenađenje: Konstrakta dobila nagradu u Torinu!

Showbizz15.05.22, 11:43h

Kakvo iznenađenje: Konstrakta dobila nagradu u Torinu!
Podsjetimo, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji zauzela je visoko peto mjesto, dok su pobjedu odnijeli predstavnici Ukrajine

 

 

 

Srpska predstavnica na Eurosongu Ana Đurić Konstrakta već je primila jednu od nagrada u Torinu, i to prije samog početka velike završnice ovog muzičkog takmičenja.


Naime, Konstrakta je dobila priznanje za nastup na sceni koji ima najviše umjetnički karakter, prenosi srpski Kurir, a čini se da njenoj sreći nije bilo kraja kada je čula da je odnijela pobjedu u toj kategoriji.

 

Tom prilikom su je novinari pitali o čemu je razmišljala kada je smišljala svoj scenski nastup, na što je Konstrakta odgovorila: "To je jako komplicirano pitanje, mislim da bi trebali zaroniti u tekst".

 

Podsjetimo, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji zauzela je visoko peto mjesto, dok su pobjedu odnijeli predstavnici Ukrajine.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!