Pop zvijezda ne prestaje

Britney objavila 12 fotografija na kojima je potpuno gola, fanovi je mole da prestane

DEPO PLUS10.05.22, 20:11h

Britney objavila 12 fotografija na kojima je potpuno gola, fanovi je mole da prestane
Britney je bila u Meksiku sa zaručnikom Samom Asgharijem kada su snimljene fotografije. Par trenutno čeka svoje prvo zajedničko dijete

 

 

 

Britney Spears izazvala je zabrinutost svojih fanova nakon što je jučer na svom Instagramu objavila devet fotografija na kojima je potpuno gola.

 

"Fotke s mog zadnjeg putovanja u Meksiko, prije nego što je u meni bila beba", napisala je i dodala: "Zašto dovraga izgledam deset godina mlađe na putovanjima?"

 

britney-spears-gola-2

 

Fanovi su u komentarima redom pisali da su zabrinuti za 40-godišnju pop zvijezdu, želeći znati zašto je nekoliko puta objavila istu sliku. Bilo je i kritičara koji su smatrali da previše toga pokazuje fanovima, njih 41 milion.

 

Nekoliko minuta kasnije Britney je objavila još tri gole fotke, jako slične prvima. Kasnije je objavila još tri.

 

britney-spears-gola

 

"Ova djevojka je bolesna, ona vapi za pomoći", napisao je jedan fan, dok je drugi uvjeren da je Britney bila pod nadzorom svog oca s razlogom.

 

Britney je bila u Meksiku sa zaručnikom Samom Asgharijem kada su snimljene fotografije. Par trenutno čeka svoje prvo zajedničko dijete.

 

britney-spears-gola

 

U novembru prošle godine nakon medijski jako popraćene sudske bitke Britney je vratila kontrolu nad svojim financijama te zdravstvenim i osobnim odlukama nakon 13 godina. Fanovi su je podržavali u pokušaju da se riješi nadzora svog oca Jamieja Spearsa.

 

Sad kad se to dogodilo, dio fanova je zabrinut te pomišlja da je nadzor postojao s razlogom.

 

"Stvarno sam želio da prestaneš ovo raditi. Stalno dokazuješ da postoji nestabilnost", tvrdi jedan fan, dok drugi dodaje: "Počinjem misliti da su oni koji su te kontrolirali trebali nastaviti."

 

Ove objave stigle su nakon što je pjevačica najavila da se povlači s društvenih mreža. To je, doduše, trajalo tek jedan dan.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još