novi užas u glavnom gradu

Udaren pješak na Drveniji, vozač pobjegao sa mjesta nesreće

Hronika10.05.22, 14:23h

Udaren pješak na Drveniji, vozač pobjegao sa mjesta nesreće
Osoba koja je povrijeđena, prevezena je vozilom Hitne pomoći na KCUS, a vozač je pobjegao sa mjesta nesreće. Stepen povrijeđenog za sada nije poznat

 

 

 


U centru Sarajeva u naselju Drvenija povrijeđen je pješak, a vozač automobila se udaljio sa mjesta nesreće, potvrđeno za N1 iz MUP-a Kantona Sarajevo.


Nesreća se dogodila u 13.40 sati kod Fakulteta političkih nauka kada je vozač automobilom udario pješaka.

 

Osoba koja je povrijeđena, prevezena je vozilom Hitne pomoći na KCUS, a vozač je pobjegao sa mjesta nesreće. Stepen povrijeđenog  za sada nije poznat.

 

Podsjetimo, u februaru, u istom naselju, dogodila se saobraćajna nesreća kada je Benjamin Spahović automobilom udario sina poznatog bh. režisera Danisa Tanovića. Općinski sud Sarajevo (OSS) potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) protiv Spahovića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo – teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog prometa.

 

(N1, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!