Poznata glumica doživjela nezgodu

Bojana Gregorić Vejzović završila u Hitnoj: 'Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…'

Showbizz07.05.22, 17:05h

Bojana Gregorić Vejzović završila u Hitnoj: 'Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…'
Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena


 

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena. Naime, zbog pojačanog zvučnog efekta ratnih zbivanja u Vukovaru u nekim scenama glumice moraju trčati ispod montažnog gledišta i lupati po konstrukciji, a zbog neosvijetljenog prostora glumica je povrijedila glavu te je hitno bila prevezena u KBC Rijeka.

 

-Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…dobro sam- kratko je komentirala glumica za portal Teklić.

 

Inače, glumicu trenutno imamo priliku gledati u showu Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' gdje nastupa sa svojim mentorom Gordanom Voglešom, a ovog vikenda show je u znaku Eurovizije pa će tako natjecatelji plesati uz legendarne glazbene hitove. U novoj epizodi parovi će se naći u u plesnom maratonu te će svi istovremeno plesati latino plesovi, a kada krene glazba morat će prepoznati o koje se plesnom stilu radi. Radi se o svojevrsnom testu u kojem će pokazati jesu li svladali latinoameričke plesove te koliko su spremni improvizirati s obzirom na glazbenu podlogu.


Podsjetimo, glumica nije nastupila u posebnoj uskršnjoj emisiji, a obožavatelji glumice nadaju se kako nova povreda neće utjecati na ovotjedni nastup u emisiji.

 

Bojana u ovoj sezoni showa pleše u paru s mentorom Gordanom, a sudeći po odličnim komentarima i broju bodova jedan su od omiljenijih parova.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!