Jedan od frontmena

Houra o raspadu Prljavog kazališta: Glasine nisu istinite, bend jučer bio na probi

Showbizz06.05.22, 14:08h

Houra o raspadu Prljavog kazališta: Glasine nisu istinite, bend jučer bio na probi
Ne znam koga bi to trebalo pitati za dozvolu hoću li ja svirati 'Ružu hrvatsku' ili neću. Ili 'Heroja ulice', kazao je poznati muzičar

 

 

Jedan od frontmana Prljavog kazališta Jasenko Houra reagirao je na brojne natpise o raspadu legendarnog benda, te ustvrdio kako glasine nisu istinite. Do glasina je došlo jer je bubnjar Tihomir Fileš, ujedno je i osnivač i vlasnik prava na ime "Prljavo Kazalište", kazao je Houri da bend više ne može nastupati pod tim imenom.

 

Frontmen Mladen Bodalec još se nije oglasio o svemu, a Jasenko Houra za RTL demantira bilo kakvu ideju o raspadu. Na pitanje jesu li istinite glasine o raspadu, kaže: "Ne, ne, ne. Dapače, 16. počinju probe. Prvi singl bi trebao izaći, ja se nadam da će izaći i zasad mu je radni naziv 'Stare navike'."

 

Govori i kako apsolutno želi demantirati vijest o raspadu.

 

"Ma apsolutno. Nemam potrebe uopće niti razgovarati na taj dio jer je bend jučer bio na probi. Ne znam koga bi to trebalo pitati za dozvolu hoću li ja svirati 'Ružu hrvatsku' ili neću. Ili 'Heroja ulice'. Mislim te stvari, nema potrebe za ovako dugim razgovorima. Rekao sam ti sve. Kazalište ide dalje, drago mi je da vas vidim i nadam se da ćete i vi isto ostat pod istim logom, da nećete promijeniti ime. Sve je ok", govori.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!