'Gledaj svoja posla, ženo!'

Karleuša zadire u privatnost kćerke: Pjevačica objavila dijelove tajnog dnevnika

Showbizz03.05.22, 14:03h

 Karleuša zadire u privatnost kćerke: Pjevačica objavila dijelove tajnog dnevnika
Da li je bila ljuta na mamu koja je pročitala njen dnevnik, ostaje predmet nagađanja

 

 

 

Dnevnik Nike Tošić do sada bio je stogo čuvana tajna, ali je jedno poglavlje isplivalo na vidjelo. Vjerovali ili ne, Jelena Karleuša je objavila na društvenim mrežama isječak tajne sveske koju tinejdžerka Nika vješto skriva, a reakcije su bile vrlo pozitivne.

 

Naime, kćerka Jelene Karleuše važi za veoma skromno i vaspitano dijete, ali ipak jednu stvar zamjera i to dadilji u svom domu.

 

Stranica Nikinog dnevnika, otkrila je šta to Jeleninu i Duškovu nasljednicu nervira, a na veoma duhovit način pjevačica je to podijelila na mrežama.

 

karleusa-kcerka-dnevnik

 

– Ali, brate, moja dadilja Bilja me uvijek pita šta sam jela, kao “da vodim računa”, okej… To boli. A Atina kad pojede nešto mnogo više od mene njoj je to okej. I kaže mi da pazim šta jedem. I ti isto, Biljo, gledaj svoja posla, ženo! Nisi mi mama. A fazon, ona je duplo deblja od mene, i skoro sam viša od nje - požalila se Nika, a da li je bila ljuta na mamu koja je pročitala njen dnevnik, ostaje predmet nagađanja.

 

 

(Azra.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!