BURNA LJUBAVNA PRIČA

Njoj je Sulejman slomio srce dok je bila trudna: Imali su ljubav iz bajke, a onda ju je ostavio zbog Šeherezade

Showbizz01.05.22, 18:16h

Njoj je Sulejman slomio srce dok je bila trudna: Imali su ljubav iz bajke, a onda ju je ostavio zbog Šeherezade
Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tijekom brakorazvodne parnice kako bi što prije sve okončali. Gizem je svojedobno progovorila o svom razvodu od Halita i skandalu koji se pratio sa zanimanjem i izvan turskih granica

 

 

 

 


Jedan od najpoznatijih turskih glumaca, Halit Ergenc proslavio je ove subote 52. rođendan, a osim svojom karijerom, uvijek je privlačio pažnju ljubavnim životom.


Krajem prošle godine je dobio treće dijete, kćer Leylu s 12 godina mlađom suprugom Berguzar Korel. Par ima od ranije sina Alija, koji je rođen 2010. te sina Hana kojeg su dobili 2020. Upoznali su se setu popularne turske serije 'Tisuću i jedna noć' i vjenčali su se 2009.

 

berguzar-korel-halit-ergenc


Javnost je sa zanimanjem pratila njihovu burnu ljubavnu priču. Naime, u trenutku kada su se zaljubili na snimanju serije, Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Soysaldi. Osjećali su veliku privlačnost, koju nisu mogli nijekati, pogotovo kada su 2008. zbog posla morali otputovati u Pariz. Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem koja je tada bila trudna pa je odlučila otići na pobačaj.


Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tijekom brakorazvodne parnice kako bi što prije sve okončali. Gizem je svojedobno progovorila o svom razvodu od Halita i skandalu koji se pratio sa zanimanjem i izvan turskih granica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gizem Erman Soysaldı (@gizoska)

 


Njihova ljubavna priča je trajala tek dvije godine, a upoznali su se u gradu Foči u Turskoj jednog ljetnog dana i odmah zaljubili. Bili su uvjereni da ne mogu jedno bez drugoga i zaprosio ju je već mjesec dana kasnije.


'Jela sam ribu na plaži u Foči s prijateljicom. Halit je ondje snimao film 'First Love', bio je s ekipom sa seta. Konobar je došao do mene i prijateljice i rekao: 'Djevojke, Halit Ergenc i Halit Abi su ovdje i žele vas upoznati. Inzistiraju jako na tome, nisam mogao reći ne'. Ispalo je da je također rekao Halitu da prijateljica i ja žarko želimo upoznati njega', prisjetila se susreta s glumačkom zvijezdom u intervjuu za Hurriyet.


'Halit je došao i sjeo za naš stol. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: 'Kako se usudiš!'. No bio je tako dojmljiv i drag. Tri sata smo proveli skupa i zaljubili', dodala je.


Gizem, koja je diplomirala političke znanosti, je potpuno promijenila svoje životne planove zbog Halita. Odgodila je odlazak u Ameriku i san da postane glumica. Par je hvatao svaku priliku da se vidi zbog Ergencovog pretrpanog rasporeda, pa makar i na 10 minuta.


'Vjerovala sam da se neću udati do 30. godine, no moj se život u trenutku promijenio', rekla je Soysaldi. Često joj se plakalo od sreće jer je Halit bio divan prema njoj i govorio da je najsretniji čovjek na svijetu jer je ona njegova supruga.


Otkrila i kako je bilo čudo da se glumac htio oženiti jer je uvijek imao strah od braka zbog njegova oca. Naime, on je izrekao čak pet puta 'sudbonosno da' i dobio je šestero djece sa svojim suprugama.

 

gizem-soysaldi2

Foto: Instagram

 


No odjednom je njezina i Halitova bajka došla kraju te je on pronašao ljubav s Berguzar Korel. 'Moj psihijatar je rekao da je uništio mene kako bi zacijelio sebe. Nešto je morao žrtvovati i to je bio naš brak', rekla je Gizem.


'Plakala sam danima. Došao je u jednom trenutku i rekao: 'Moja konačna odluka je razvod'', prisjetila se. Otkrila je da Halit nije htio dijete s njom i to ju je dodatno potaknulo da ode na pobačaj.


'Nisam htjela roditi dijete u takvoj okolini', rekla je Gizem. Kaže da novac, točnije 250.000 lira nikad ne može nadoknaditi bol koju joj je Halit nanio, a nikad ju nisu zanimali detalji njegova odnosa s Berguzar i kada je točno započeo vezu s njome.


Nakon razvoda je samo jednom srela bivšeg supruga. 'Nazvao me je i našli smo se te popili kavu. Još jednom je kasnije zvao. Ja ga nikad nisam zvala', zaključila je glumica koja je od 2012. u braku s redateljem Huseyinom Karabeyom (52) i imaju sina.


(Story.hr/DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!