Sin Marine Tucaković u ispovijesti za Novu TV

'S 15 sam krenuo da se drogiram, sa 17 sam bio narkoman': Laća Radulović o paklu droge

Showbizz23.04.22, 19:12h

'S 15 sam krenuo da se drogiram, sa 17 sam bio narkoman': Laća Radulović o paklu droge
Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema. Brat je bio u toj priči, pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist, pa ne, ali želja te uvijek vuče, a ja nisam bio oprezan, rekao je Laća

 

 

 

 

Milan Laća Radulović, gostujući u emisiji "Realna priča", govorio je o svom problemu sa drogama, tvrdeći da je prvi put krenuo da konzumira narkotike sa petnaest godina.

 

Ispovijest Milana Laće Radulovića, sina Marine Tucaković, duboko je dirljiva, a kako kaže od malih nogu bio je pravi „antihrist“.

 

„Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvijek tu jedno za drugo. Ja bratovu smrt nikada nisam prihvatio do kraja, a prihvatio sam onda kada sam ga prvi put sanjao, sedam, osam godina nakon njegove smrti. Bilo mi je teško da se pomirim sa tim. Sada sam OK sa tim“, rekao je on.

 

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

 

"Cijeli period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam četiri godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osjetiš prvu heroinsku krizu to je nešto... To je najopasnija droga", rekao je on.

 

"Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema. Brat je bio u toj priči, pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist, pa ne, ali želja te uvijek vuče, a ja nisam bio oprezan", dodao je on.

 

Rekao je i da mu je prijalo to što je na klinici.

 

"Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko liječenje. Meni je na klinici bilo lijepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, poneo knjige, radio sam pjesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima dijeliš problem", rekao je on.

 

Svoju veliku životnu ispovijest Milan Radulović Laća prvi put je, nakon smrti Marine Tucaković, dao za portal Nova.rs.

 

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE.

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!