bilo je turbulentno

Bili su na korak od rastanka: Jovana i Željko Joksimović iskreno o usponima i padovima u braku

Showbizz18.04.22, 17:08h

 Bili su na korak od rastanka: Jovana i Željko Joksimović iskreno o usponima i padovima u braku
Naime, krajem marta 2011. godine čitavu javnost i medije uznemirila je vijest da je raskid Jovane i Željka nakon tri godine uspješne romanse iz nikada objašnjenih razloga pokvario tadašnju vjeridbu

 

 

 

Ljubav pjevača Željka Joksimovića i voditeljice Jovane Joksimović traje punih 14 godina. Oni važe za najskladniji par na domaćoj javnoj sceni. Zajedno imaju troje djece, a trenutno im i poslovno i privatno u životu cvjetaju ruže.

 

Među njima su se desile varnice 2008. godine kada su zajedno vodili “Evroviziju” koja se održavala u Beogradu, a mada se 2011. godine pisalo o njihovom raskidu, na kraju je ipak ljubav pobijedila i oni danas žive svoju bajku.


Naime, krajem marta 2011. godine čitavu javnost i medije uznemirila je vijest da je raskid Jovane i Željka nakon tri godine uspješne romanse iz nikada objašnjenih razloga pokvario tadašnju vjeridbu. Dvije nedjelje nakon što je Željko zaprosio Jovanu a ona najprije rekla “da”, par je riješio da raskine a voditeljica je dala izjavu.

 

– Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lijepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i donijeli odluku kao zreli ljudi koji su dijelili život tri godine , odlučna je tada bila Jovana.

 

 


Na sreću, pomirenje je uslijedilo prilično brzo. Već nakon dvije sedmice ono što je smatrano “ugašenom ljubavlju” pokazalo se kao plamen koji je ipak odolio izazovima. Par je najavio iznenadno pomirenje, a tada se pisalo da je mirenje palo u Tivtu gdje je Željko tada imao nastup, a Jovana po hitnom postupku otišla privatnim letom da ga tamo posjeti.

 

Čitava priča o raskidu danas je daleko iza ovog para i od tada se više nikad nisu rastajali.

 

(Alo, DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još