Jeste li ga vidjeli

U Sarajevu nestao Sado Popara, štićenik Gerontološkog centra u Nedžarićima

Hronika18.04.22, 16:38h

U Sarajevu nestao Sado Popara, štićenik Gerontološkog centra u Nedžarićima
Nestali muškarac visok je oko 175 centimetara, ima svijetlozelene oči, mršavije je tjelesne građe. Ima sijedu kraću kosu sa visokim zaliscima, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu bomber-jaknu, dok nije poznato šta je od drugih odjevnih predmeta imao na sebi

 

 

 

MUP Kantona Sarajevo raspisao je potragu za 60-godišnjim Sadom Poparom, štićenikom Gerontološkog centra u Nedžarićima, čiji nestanak im je prijavljen prije nekoliko dana.

 

Kako je navedeno na zvaničnoj internet stranici sarajevskog MUP-a, nestanak im je 13. aprila prijavila šefica socijalne službe Gerontološkog centra. Ona je u prijavi navela da se Sado Popara dva dana ranije, odnosno 11. aprila, oko 8.35 sa adrese Centra koji se nalazi u Aleji Bosne Srebrne na broju 7 udaljio u nepoznatom pravcu.

 

Nestali muškarac visok je oko 175 centimetara, ima svijetlozelene oči, mršavije je tjelesne građe. Ima sijedu kraću kosu sa visokim zaliscima, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu bomber-jaknu, dok nije poznato šta je od drugih odjevnih predmeta imao na sebi.

 

- U slučaju pronalaska osobe ili bilo kakvih korisnih informacija o njegovom kretanju ili boravku potrebno je obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, Operativni centar MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu - naveli su iz MUP-a KS.

 

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!