video/ SVE POKAZALA NA SNIMKU

Tvrdi da može doživjeti orgazam za samo nekoliko sekundi i to bez ikakve stimulacije. Otkrila je i u čemu je kvaka...

DEPO PLUS12.04.22, 13:04h

Tvrdi da može doživjeti orgazam za samo nekoliko sekundi i to bez ikakve stimulacije. Otkrila je i u čemu je kvaka...
Nakon što joj je spolni odnos s partnerom postao bolan zbog vaginizma, stanja koje uzrokuje zatezanje vaginalnih mišića nakon penetracije, 33-godišnja estonska instruktorica joge provela je desetljeće usavršavajući postizanje orgazma bez stimulacije

 

 

 

 

O ženskom orgazmu uvijek se priča kao o nečemu teško dostižnom. Međutim, jedna instruktorica joge otkrila je da može doživjeti orgazam u nekoliko sekundi koristeći samo svoj um.


Karolin Tsarski je "hakirala" svoj organizam te uspjela je uvježbati svoj um da dosegne seksualni vrhunac bez pornografskog sadržaja, seksualnog partnera ili čak genitalne stimulacije.


Što kažu istraživanja?


Nakon što joj je spolni odnos s partnerom postao bolan zbog vaginizma, stanja koje uzrokuje zatezanje vaginalnih mišića nakon penetracije, 33-godišnja estonska instruktorica joge provela je desetljeće usavršavajući postizanje orgazma bez stimulacije. U tome su joj najviše pomogli joga i tantrički trening.


Njezine tvrdnje su dokazane kroz testove koje je provela skupina znanstvenika, a studija je objavljena u časopisu Sexual Medicine 2022. godine. Jedna test se odnosio na skalu za ocjenjivanje orgazma (ORS), a drugi kroz niz krvnih pretraga.


Koristeći ljestvicu za ocjenjivanje uspoređeni su njezini stimulirani klitoralni i analni orgazmi s onima koji su postignuti bez stimulacije. ORS test je pokazao da Tsarski više uživa u orgazmima koje postiže svojim umom, u kontekstu ushićenja i emocionalne intimnosti.


Isto tako, testovi krvi su pokazali da ona zaista doživljava orgazam. Krvne pretrage su objavljenje 30 minuta prije nestimuliranog orgazma, odmah nakon i 30 minuta poslije. Eksperiment je ponavljan jednom u sedam dana kroz tri tjedna.

 


U prvom tjednu, od Tsarski se tražilo da koristi samo svoj um za postizanje orgazma na pet minuta. Drugi tjedan trebala je postići orgazam na 10 minuta. Treći tjedan je također trebala imati orgazam 10 minuta, ali element kontrole je bilo čitanje knjige.


Krvne pretrage su korištene za očitavanje razine hormona prolaktina, on se povećava nakon orgazma.


Rezultati su pokazali da se nakon prvih pet minuta orgazma razina prolaktina kod Karolin povećala za 25 posto. Drugi tjedan razina je bila 48 posto veće, međutim, psiholog James Pfaus je primijetio da je razina tog hormona ionako bila viša jer je instruktorica joge bila u određenoj fazi svog menstrualnog ciklusa. Treći je pokazao da je razina hormona bila opet oko 48 veća.


- Porast prolaktina nakon orgazma objektivan je pokazatelj kvalitete orgazma. Povećanje prolaktina nakon njezinih NGSO-a (nestimulirani orgazam) ukazuje na to da oni induciraju iste fiziološke promjene kao GSO (orgazam postignut genitalnom stimulacijom) - stoji u zaključku studije.


Možete i vi naučiti


Karolin je postala takva stručnjakinja u području seksualnosti da sada nudi konzultacije za one kojima je potrebna pomoć. Ona smatra da svaka žena ima sposobnost probuditi svoju orgazmičku energiju. Međutim, njezin tečaj od sat i pol vremena stoji oko 600 kuna.


- Ovaj tečaj je namijenjen svim ženama koje žele probuditi i uspostaviti dublju vezu sa svojom seksualnom energijom, ženskom esencijom i dubokom mudrošću. U svakoj ženi postoji ogromna seksualna moć, ali iz raznih razloga, možda nismo svi u kontaktu s njom, nema slobodnog protoka te energije u našem tijelu, u našem biću i naša orgazmična iskustva ostaju površna ili nepostojeća. Ali svaka žena ima mogućnost probuditi tu energiju u sebi kako bi doživjela dublje i zadovoljavajuće orgazme - stoji na njezinoj stranici.


Objasnila je kako je njezin trening, koji joj je pomogao da pobijedi posljedice svog vaginizma, uključivao učenje položaja tijela, tehnike disanja, slušanje tijela.


- Osim toga, radila sam vježbe za zdjelično dno, vježbe masaže grudi i vježbe za oslobađanje srama i krivnje - zaključila je Tsarski.

 

(Živim.hr/DEPO PORTAL/ad/Foto:Ilustracija)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još