TENZIJE NAKON IZBORA

Dogovoren sastanak Vučića i Đilasa: Kriza u Beogradu je prevelika, ljuti rivali u ponedjeljak sjedaju za sto

Front10.04.22, 13:14h

Dogovoren sastanak Vučića i Đilasa: Kriza u Beogradu je prevelika, ljuti rivali u ponedjeljak sjedaju za sto
Kako je saopštio Đilas, tema razgovora će biti rješavanje političke krize u Beogradu

 

 

 


Predsjednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da je pozvan iz kabineta Aleksandra Vučića na sastanak koji će se održati u predsjedništvu Srbije u ponedjeljak u 16 časova, saopšteno je iz te stranke.


Kako je saopštio Đilas, tema razgovora će biti rješavanje političke krize u Beogradu, prenosi RTS.


- Naši predstavnici u GIK-u nastavljaju borbu za ponavljanje izbora na određenom broju izbornih mesta, ali treba biti svjestan da i u slučaju da do toga dođe, s obzirom na stav pojedinih opozicionih stranaka da neće da sarađuju sa nama, neće biti moguće formirati vlast u Beogradu u skladu sa voljom koju su Beograđani pokazali na izborima - naveo je Đilas.


Prema njegovim riječima, jedino rješenje je održavanje novih izbora koji bi, kako je rekao, morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti, koje su i ovoga puta zabilježene u velikom broju.


Podsjećamo, lider SSP Dragan Đilas rekao je u emisiji „Među nama“ na Nova S da je spreman da razgovara sa predsjednikom Vučićem kako bi se riješila kriza u Beogradu nastala nakon izbora. Tada je rečeno da je to bitno kako bi se smanjile tenzije.


Predsjednik Vučić prethodno je najavio da će u ponedjeljak, najkasnije u utorak uputiti poziv Draganu Đilasu za razgovor.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!