VIDEO/ Lijepe vijesti

Sin Danisa Tanovića nakon teške nesreće ponovo hoda: Došao sam na nosilima, a pogledajte me sada!

Hronika05.04.22, 20:24h

Sin Danisa Tanovića nakon teške nesreće ponovo hoda: Došao sam na nosilima, a pogledajte me sada!
Došao na nosilima prije tri sedmice i pogledajte me sada - napisala je Maelys de Rudder Tanović, supruga bh. reditelja Danisa Tanovića

 

 

Maelys de Rudder Tanović, supruga poznatog bh. reditelja Danisa Tanovića, na svom Instagramu je podijelila video njihovog 17-godišnjeg sina Orhana kako na svojim nogama izlazi iz klinike u kojoj je tri sedmice, nakon teške nesreće, ponovo učio hodati.

 

 

– Došao na nosilima prije tri sedmice i pogledajte me sada! Hvala @poliklinikaglavic što ste mi pomogli da stanem na noge u svakom smislu te riječi! Bio je to težak posao i zahvalan sam na vašoj podršci svaki dan - napisala je Maelys u opisu videa.

 

Podsjećamo, u februaru je kod sarajevske Drvenije Orhana udario automobil marke Porsche, kojeg je vozio Benjamin Spahović, i teško ga ozlijedio. Na svu sreću, sin bh. oskarovca uspješno se oporavlja uz pomoć stručnjaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maëlys de Rudder (@eesh2016)

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još