VIDEO/ Nigdje ne ide bez obezbjeđenja

Panika u klubu: Ponovo bačen suzavac na Senidinom nastupu! Pjevačica vikala: Stop, stop!

Showbizz03.04.22, 14:49h

Panika u klubu: Ponovo bačen suzavac na Senidinom nastupu! Pjevačica vikala: Stop, stop!
Kurir je došao u posjed video-snimka, na kojem se može čuti kako gosti paniče, a Senidah je vikala "Stop, stop"

 

 

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nastupala je u jednom klubu u Diseldorfu, gdje je došlo do incidenta.

 

Naime, u jednom trenutku u diskoteci je bačen suzavac zbog čega je pjevačica odmah prekinula sa pjevanjem. Haos je nastao na samom početku nastupa, oko 10 minuta iza ponoći.

 

Kurir je došao u posjed video-snimka, na kojem se može čuti kako gosti paniče, a Senidah je vikala "Stop, stop". Snimak možete pogledati OVDJE.

 

Inače, ovo nije prvi put da je tokom njenog nastupa bačen suzavac. U avgustu prošle godine, dok je pjevala u Bosni, dogodila se ista situacija zbog čega je i tada odmah prekinula sa pjevanjem. Kako se pisalo, pjevačica je u tom periodu bila navodno na udaru mafije, koja joj je zamjerila još prije dvije godine kada je riješila da prekie saradnju sa njima, a koji su je finansirali i ulagali u njenu karijeru, dok su od nastupa uzimali veći dio novca, piše Kurir.

 

Senidah već neko vrijeme nigdje ne ide bez obezbjeđenja, jer je u strahu za svoj život, s obzirom na to da je već prijetnje dobijala.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još