trošilo se obilato, živjelo raskošno

Violeta iz 'Boljeg života' progovorila o zaradi, otkrila šta je sve kupila od honorara koji je dobila za tu seriju

Showbizz01.04.22, 16:50h

Violeta iz 'Boljeg života' progovorila o zaradi, otkrila šta je sve kupila od honorara koji je dobila za tu seriju
Lidija često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Iako je već u šestom desetljeću, za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

 

 

 

 

 


Glumica Lidija Vukičević (59) domaćoj je javnosti najpoznatija po ulozi Violete u seriji 'Bolji život' koja je bila popularna 80-ih.


Glumica bez problema komentira svoj privatni život pa je tako ovaj put otkrila na što je sve potrošila honorar koji je dobila od ove serije.  


- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam sagradila kuću. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - kazala je za srpske medije.  


Srpska glumica, inače, redovito dijeli fotografije iz privatnog života. Lidija često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu. Iako je već u šestom desetljeću, za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente, a početkom ove godine je otvoreno pričala o svom ljubavnom životu i mlađem partneru.

 

lidija-vukicevic-instagram


- Mlađi partner mi je unio novu radost. Bio mi je potreban netko sličan meni, ne vjerujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj valnoj dužini. Tko god me pokušao spustiti na zemlju, sam je završio spušten,  niže od mene - rekla je 58-godišnja Lidija u intervju, a njezin novi dečko 15 je godina mlađi od nje.


Vukičević se osvrnula i na tajnu dobrog izgleda.


- Glavna tajna mog izgleda je optimizam, zdrav duh i što nikada nisam dozvolila da me slava promijeni, čak ni onda kada sam bila najpoznatija glumica Jugoslavije. Bilo je uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali uvijek sam ostala ista. Bio je period kada nisam radila i po deset godina, ali nikada se nisam slomila. Jedino što me je slomio bio je gubitak roditelja - objasnila je Lidija koja je nedavno potpisala ugovor za treću sezonu serije 'Igra sudbine', prenosi Večernji.ba.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!