Ovako je izgledao njegov 'ritual zavođenja'

Blizanke su imale 18 kad su upale u Playboy kult: 'Brisale smo se toplim krpama nakon seksa s Hefnerom... On ide ravno u pakao'

Mediji01.04.22, 09:01h

Blizanke su imale 18 kad su upale u Playboy kult: 'Brisale smo se toplim krpama nakon seksa s Hefnerom... On ide ravno u pakao'
Blizanke Kristina i Karissa Shannon imale su samo 19 godina kada su se uselile u Playboy vilu Hugha Hefnera

 

 

 

Blizanke i bivše Playboyeve zečice koje su bile dio reality emisije 'Girsl Next Door' koju je započeo Hugh Hefner, Karissa i Kristina Shannon, progovorile su o seksualnim odnosima s Hefnerom, navodeći da su im objema dijagnosticirana klamidija i PTSP kao rezultat 18-mjesečne veze s osnivačem Playboya.

 

Sestre su u Playboy vilu uselile s 19 godina

 

"Playboyeve blizanke" Karissa i Kristina bile su dvije posljednje djevojke Hugha Hefnera. Trinaest godina nakon završetka njihove 18-mjesečne veze, koja je zabilježena za E!-ovu reality seriju "The Girls Next Door", sestre priznaju da to nije bilo bajno razdoblje.

 

"To nam je bio posao", rekla je Karissa u ponedjeljak navečer u epizodi A&E-ovog dokumentarnog serijala "Tajne Playboya".

 

Tokom ovosedmične epizode, sestre su detaljno opisale loše strane njihove afere s Hefnerom, a to je uključivalo otuđenost i zlostavljanje koje su osjećale od svog puno starijeg dečka, kao i emocionalnu bol koju su morale prolaziti kao rezultat seksualnog dogovora, za koji kažu da im još uvijek otežava "emocionalno povezivanje" s drugima, prenosi People.

 

Blizanke Shannon imale su 18 godina kada su upoznale Hefnera, tada 83-godišnjaka. Odgajala ih je baka u Clearwateru na Floridi, a radile su u restoranu u stilu Hootersa kada su skautirane za probno snimanje za Playboy.

 

Njihove fotografije odmah su privukle pažnju Hefnera i njegove tadašnje djevojke Holly Madison, koja je nadzirala i vodila sve vezano za Playboy.

 

Iako sestre nisu pobijedile na takmičenju, u julu i augustu 2009. proglašeni su Playmates curama te su primile pismo od Hefnera u kojem ih je pozvao da se usele u Playboy Mansion i da žive s njim.

 

Djevojke tvrde da tada nisu shvaćale da ta pozivnica toliko toga skriva. "Dovraga, ne misliš da 80-godišnji muškarac spava sa svim ovim ženama", rekla je Karissa. Nekoliko mjeseci nakon što su se preselile u Los Angeles, blizanke su proslavile 19. rođendan. "To je bila noć kada smo sve shvatile", rekla je Karissa, a Kristina je dovršila rečenicu: "U što smo upale."

 

Hefner ih je pozvao u sobi i dao im 'tabletu za živce'

 

Prema riječima blizanki, Kendra Wilkinson (još jedna bivša zvijezda Girls Next Door) pozvala ih je da puše marihuanu u Hefnerovoj spavaćoj sobi, ali kada su sestre stigle tamo, Wilkinson i Madison su ih ignorirale.

 

Premda je i sam Hefner djelovao "super nervozno", povukao je poznati potez i ponudio sestrama, koje su već pile uprkos tome što su bile maloljetne, tabletu za "olakšanje njihovih živaca", ispričale su blizanke.

 

"Odmah smo bile najpijanije ikada", rekla je Karissa koja je još ispričala da je Hefner počeo povlačiti njihove glave prema dolje, sve do svojeg penisa kako bi mu pružile oralni seks.

 

Kristina je rekla: "Nikad prije nismo zajedno radili trojac, nikada to nismo htjele", te je napomenula: "Uostalom, tog dana napunile smo 19. To nikada nećemo zaboraviti."

 

Nastavila je: "Nije ni završio. Zamislite samo kako se njegova stara ruka nekako trese dok vam dodiruje grudi. Kao da imate seks sa svojim djedom. I on je smo ležao, promatrajući nas i govoreći "volite me ", rekle su blizanke koje su jedva dočekale da Hefner tu noć zaspe.

 

"Potrčale smo niz hodnik do slobodne spavaće sobe u kojoj smo boravile. Išle smo pod tuš. Nakon te noći više se nisam osjećala kao da je ovo moje tijelo. Osjećala sam se iskorišteno, zgroženo."

 

'On ide ravno u pakao'

 

"Obje smo rekle, on ide ravno u pakao", dodale su sestre. Kako su mjeseci odmicali, blizanke su prepoznale da Hefnerov ritual "zavođenja" radi kao sat - kad je sat otkucao ponoć, on bi sve žene u svojoj kući pozvao u svoju spavaću sobu. Stoga su rekle da su razvile naviku da svoju tjeskobu, zbog seksualnih odnosa te noći, umire alkoholom.

 

Večera je svakog petka, subote i nedjelje počinjala u 17 sati, prisjetila se Kristina. "I tako, za večerom bismo počeli piti. Imali su otvoreni bar, pa bismo počeli piti za slučaj da Hef želi izvršiti taj pritisak."

 

Prema Karissi: "Bile smo pijane svake večeri, svake noći, a sve da bismo pokušale izaći na kraj s njim."

 

Na kraju ih je sustigao stil života u Mansionu. "U jednom trenutku se pojavila spolno prenosiva bolest", tvrdi Kristina. "Uhvatili smo klamidiju. Sjećam se da sam otišla do ureda Mary O'Connor i ona je rekla da se to događa kad si seksualno aktivan.

 

Blizanke su se zaklele da "se više nikada neće seksati s Hefom". Ali Hefner im je na kraju dao ultimatum te im poručio: "Ako ga volimo i želimo biti njegove djevojke, onda moramo imati seksualne odnose s njim", kaže Karissa.

 

Jedna od blizanki je otkrila da je bila trudna s Hefom

 

Problem je što Hef ne voli koristiti zaštitu, rekla je Kristina. "Od batlera bismo samo naručili veliku zdjelu i u nju ulili toplu vodu, pa bi u nju ubacili krpe. Njima smo se brisale nakon odnosa."

 

Karissa je tada rekla da "nije mislila da je moguće" začeti dijete s Hefnerom, koji je tada imao 84 godine.

 

Odmah je znala da neće zadržati bebu. "Štaviše, nisam htjela da zna da sam trudna. Nisam htjela još više biti zaglavljena unutar tog balona. Mislila sam da je trudnoća još jedan način da me još više kontrolira. Osjećala sam gađenje prema svom tijelu”, nastavila je. "Osjećala sam se kao da je u meni nešto poput vanzemaljca. Bila sam bijesna. Samo sam htjela završiti s tim", priznala je Karissa.

 

'Meni je to silovanje'

 

Blizanke su plakale dok su se prisjećale tajnog posjeta klinici za pobačaje, a najrazornija odluka od svih pala je na Kristinu, koja je shvatila da ne može pratiti Karissu na termin iz straha da ne privuče pažnju paparazza.

 

Kad su se vratile u kuću nakon zahvata, Karissa i Kristina su se sastale sa snimateljskom ekipom i rekli im da su morale snimiti svoj video za uvodnu špicu serije. Karissa je rekla da se osjećala tako grozno da je Kristina morala glumiti njenu tjelesnu dvojnicu.

 

Ipak, uprkos traumi, Karissa je potvrdila da je "100 posto" donijela ispravnu odluku. "Svaki put kad to radim s njim, to je napad", rekla je o seksu s Hefnerom. "Meni je to kao silovanje. Koristio je kontrolne mehanizme u potpunosti u svemu, tako da sam sretna što sam pobacila", priznala je Karissa.

 

Hefner je blizanke jedva pustio iz vile

 

"The Girls Next Door" emitirala je svoju posljednju epizodu 8. augusta 2010. Šest mjeseci kasnije, blizanke su rekle Hefneru da žele napustiti vilu. Rekle su da je pokušao smisliti kompromis u kojem bi im prepolovio džeparac od 1000 dolara sedmično ako ostanu, živeći u "Bunny House" izvan glavne vile, ali dogovor je kratko trajao. Naposljetku su se razišli dok se Hefner oženio njihovom kolegicom iz serije Crystal Harris Hefner, svojom trećom i posljednjom suprugom.

 

"On ima toliku moć. Kao da si u kultu", rekla je Kristina. "Izgubiš sebe jer si tamo, sva ta nevinost je izgubljena. Teško je, kao da si u zatvoru i neko te lomi u samici. Jednostavno si slomljen." Karissa je rekla: "Mislim da taj dio nikada neće nestati, onaj dio nas koji je uzet."

 

U izjavi objavljenoj neposredno prije premijere dokumentaraca, trenutno vodstvo Playboya napisalo je: "Vjerujemo i potvrđujemo žene i njihove priče, te snažno podržavamo pojedince koji su se javili da podijele svoja iskustva." U izjavi je također navedeno: "Današnji Playboy nije Playboy Hugha Hefnera."

 

(Net.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još