NELEGALNA TRGOVINA KANABISOVIM ULJEM

Širi se lista privedenih u akciji 'Meta': Uz supruga, i poznata bh. manekenka Džejla Glavović na listi osumnjičenih

Hronika31.03.22, 13:34h

Širi se lista privedenih u akciji 'Meta': Uz supruga, i poznata bh. manekenka Džejla Glavović na listi osumnjičenih
Prema za sada dostupnim informacijama, svi se sumnjiče za nelegalnu trgovinu kanabisovim uljem

 

 

 

Proširila se lista privedenih u sklopu akcije "Meta", koju od jutros provodi Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kanton u saradnji sa policijskim timovima Federalne uprave policije, Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, a sve pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.


Kako je ranije objavljeno, među osam privedenih ljudi je i sarajevski biznismen Gordan Memija, a prema informacijama koje je dobila televizija N1, osumjičeni su i Mahir Očuz, njegova supruga Džejla Glavović-Očuz, Refik Kurgaš i jedan policijski službenik.


Oni se također sumnjiče za nelegalnu trgovinu kanabisovim uljem, kazao je za N1 izvor blizak istrazi.


Više o jutrošnjoj policijskoj akcji čitajte u tekstu: Drama u rano jutro: Uhapšen sarajevski biznismen Gordan Memija, a pominje se i suprug poznate bh. manekenke?!

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još