U djetinjstvu bio žrtva vršnjačkog nasilja

Chris Rock se prvi put oglasio o šamaru: Obrađujem ono što se dogodilo... Bit će ozbiljno, bit će smiješno

Showbizz31.03.22, 08:43h

Chris Rock se prvi put oglasio o šamaru: Obrađujem ono što se dogodilo... Bit će ozbiljno, bit će smiješno
Smith je ošamario Rocka nakon što se komičar našalio na račun frizure njegove supruge Jade Pinkett Smith

 

 

 

Američki komičar Chris Rock oglasio se sinoć prvi put nakon incidenta na dodjeli Oscara kada ga je ošamario glumac Will Smith.

 

Rock je imao nastup u Bostonu, a kratko je prokomentirao incident rekavši da ga "još obrađuje".

 

'Još uvijek obrađujem ono što se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tome. Bit će ozbiljno. Bit će smiješno, ali sada ću ispričati neke viceve', rekao je Rock publici.

 

Podsjećamo, Smith je ošamario Rocka nakon što se komičar našalio na račun frizure njegove supruge Jade Pinkett Smith.

 

Inače, Chris Rock je u januaru ove godine u podcastu govorio o svojim prošlim iskustvima zlostavljanja i kako ga je to dovelo do toga da dopusti ljudima da ga 'gaze', piše Story.hr.

 

Rock je priznao da su ga u djetinjstvu 'stalno maltretirali', dodajući: 'Pola maltretiranja bilo je zato što sam bio samo mali tip. Onda su me autobusom odvezli u školu i maltretiranje je bilo zato što sam bio nizak, a bio sam crnac. Bio sam dvostruko zlostavljan.'

 

Rock se prisjetio incidenta u kojem je uzvratio jednom od svojih zlostavljača.

 

'Otišao sam kući, stavio ciglu u torbu za knjige', rekao je. 'Zamahnuo sam i udario tipa u lice ovom ciglom i zgazio ga, u stilu Joea Pescia, do te mjere da sam mislio da bi mogao umrijeti.'

 

Rock je rekao da ga je incident natjerao da se boji vlastite sposobnosti za ljutnju, a zauzvrat je pustio ljude da ga 'gaze' kako bi izbjegao sukob.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!