VIDEO/ Detalji zločina koji je šokirao građane BiH

Sve zbog ovaca u tuđoj njivi: Iz pištolja ubijen Sabrija Fazlović, uhapšen komšija

Hronika22.02.22, 19:42h

Sve zbog ovaca u tuđoj njivi: Iz pištolja ubijen Sabrija Fazlović, uhapšen komšija
On je policajcima predao vatreno oružje, odnosno pištolj iz kojeg je, po svemu sudeći, ubio komšiju

 

 

U brčanskom naselju Islamovac jutros nešto poslije 9 sati ubijena je jedna osoba, potvrđeno je Faktoru iz Policije Brčko distrikta.

 

Glasnogovornica brčanske policije Dževida Hukičević kazala je za Faktor da je oko 9.15 sati prijavljeno da jedna osoba pušta ovce u tuđu njivu, nakon čega su odmah na mjesto događaja upućeni policijski službenici.

 

- Dolaskom na lice mjesta policijski službenici su prikupili informaciju da se dogodilo ubistvo. O svemu je obaviješten tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH, koji je također izašao na lice mjesta i pod čijim nadzorom se poduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj desio - kazala je Hukičević.

 

Kako nezvanično saznaje portal Faktor, ubijen je Sabrija Fazlović, a za ubistvo se sumnjiči njegov komšija Mula Elezović.

 

Iz brčanskog Tužilaštva je potvrđeno da je uviđaj na mjestu događaja završen, te da je osumnjičeni uhapšen.

 

On je policajcima predao vatreno oružje, odnosno pištolj iz kojeg je, po svemu sudeći, ubio komšiju.

 

Iz Tužilaštva su kazali da će biti naređena obdukcija tijela stradalog, kao i druga potrebna vještačenja potrebna za dokumentovanje ovog teškog krivičnog djela, te da će se sa više informacija oglasiti tokom sutrašnjeg dana.

 

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još