'Ribe kao ja'

Karleuša prvi put javno o Dušku i Sofiji Šašić: Imam redovan seks, može mi se

Showbizz21.02.22, 10:11h

Karleuša prvi put javno o Dušku i Sofiji Šašić: Imam redovan seks, može mi se
Srbijanski mediji su posljednjih dana pisali da su Karleuša i Tošić izgladili odnose te da joj je Duško za Valentinovo ispunio kuću crvenim ružama

 

 


Pjevačica Jelena Karleuša prvi put se javno oglasila o navodnoj aferi njenog supruga Duška Tošića sa Sofijom Šašić, kćerkom folkera Željka Šašića i Sonje Vuksanović.

 

sofija-sasic

Sofija Šašić

 

U objavi na svom Instagram profilu, pjevačica se osvrnula na, kako kaže, jednu u nizu bolesnih izmišljotina, navodeći kako iza svega stoji novinarka s kojom je od ranije u lošim odnosima. Istakla je kako joj je žao što su njeni prijatelji doživjeli neprijatnost te da je podnesena tužba.

 

jelena-karleusa

 

– Ribe kao ja izazivaju mržnju i zavist fizičkih i duševnih nakaza. Ribe kao ja svojim uspjehom, izgledom i intelektom izazivaju bijes. Ribe kao ja su srećne, zadovoljne, ostvarene, imaju redovan sex i peglaju svoje kartice u šopingu trošeći svoj (i bračni) krvavo zarađeni novac bez da trepnu jer im se može – navela je, pored ostalog, Karleuša.

 

Na kraju je dodala da se “ribe” kao ona ne varaju te da se takav nije rodio, negirajući time brojne natpise o Tošićevim navodnim aferama.

 

Podsjetimo, srbijanski mediji su posljednjih dana pisali da su Karleuša i Tošić izgladili odnose te da joj je Duško za Valentinovo ispunio kuću crvenim ružama.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još