Bosanski kulturni centar

Nina Badrić nakon četverogodišnje pauze ponovo u Sarajevu: Koncert zakazan za 5. mart

Zabava10.02.22, 10:50h

Nina Badrić nakon četverogodišnje pauze ponovo u Sarajevu: Koncert zakazan za 5. mart
Nina se pred sarajevsku publiku vraća nakon četverogodišnje pauze

 

 

Regionalna muzička diva Nina Badrić održat će koncert u Sarajevu u subotu, 5. marta, u prostoru Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 20 sati.

 

Nina se pred sarajevsku publiku vraća nakon četverogodišnje pauze, a svoje će mnogobrojne fanove na predstojećem koncertu provesti kroz sve velike hitove karijere te će promovirati svoj novi best-of album 'Dani' i godine koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.

 

nina-badric-bkc

 

Vlasnica velikih hitova poput 'Ja još uvijek imam istu želju', 'Rekao si', 'Dani i godine', 'Čarobno jutro', 'Da se opet tebi vratim', 'Dat će nam Bog', 'Nek ti bude kao meni', 'Dodiri od stakla', 'Takvi kao ti' i mnogih drugih bezvremenskih pjesama, prije nekoliko dana u Zagrebu je okrunjena još jednom od brojnih medijsko-glazbenih nagrada – nagradom Zlatni Studio za pjevačicu godine.  

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!