FOTO/ Twitter ismijavanje

Sin Marine Tucaković opet udario na Lukasa: 'Niko se nije NAVUČEN rodio'! Laća surovo proziva folkera za drogu

Showbizz06.02.22, 14:50h

Sin Marine Tucaković opet udario na Lukasa: 'Niko se nije NAVUČEN rodio'! Laća surovo proziva folkera za drogu
Ovaj Laćin potez mnogi su shvatili kao nastavak "prozivki" između njega i Lukasa od prošle godine, kada je tekstopisac Acinu knjigu bacao u kantu za smeće, stavljao u toster, a na kraju je bacio i u wc šolju

 

 

Milan Laća Radulović opet je isprozivao Acu Lukasa na Twitteru, ovog puta aludirajući na jedan pjevačev lapsus, koji je podijelio na svom profilu, koji je zatim i prokomentarisao u ironičnom stilu.

 

Ovaj Laćin potez mnogi su shvatili kao nastavak "prozivki" između njega i Lukasa od prošle godine, kada je tekstopisac Acinu knjigu bacao u kantu za smeće, stavljao u toster, a na kraju je bacio i u wc šolju, dok je "polivanjem" po njoj šokirao javnost.

 

laca-aca-lukas

 

- Niko se nije navučen rodio! - podijelio je on Lukasov lapsus uz fotografiju, gdje je pjevač očigledno htio da kaže, da se "niko nije naučen rodio", a zatim dodao:

 

- Vala, niko!

 

Mnogi su ovaj status odmah počeli da tumače kao da Laća aludira na Lukasove probleme sa narkoticima, ali on nije htio dalje da komentariše tu temu.

 

Podsjetimo, prošle godine je buktao rat između Vuksanovića i Radulovića, a razlog je bila Acina autobiografska knjiga.

 

laca-aca-lukas-knjiga

 

- Izvinjavam se zbog slučajnog uklanjanja video snimka prosipanja step sokića na roman autora koji konzumira vanilin šećer na nos. Popravljeno - napisao je ispod videa.

 

Tekstopisac nije otkrio zbog čega je to uradio, ali je prije toga na Twitteru postavio pitanje pratiocima da li je neko od njih pročitao pomenutu knjigu, a onda je objelodanio da je ipak dao 500 dinara kako bi je pročitao.

 

Potom je prije dva dana počeo da objavljuje slike na kojima se vidi kako je Acinu autobiografiju bacao gdje god je stigao.

 

aca-lukas-autobiografija

 

Sve ovo Lukas je tada žestoko prokomentarisao.

 

- Twitter nemam, jer je Twitter u 90 posto slučajeva grupna terapija za beznadežne psihijatrijske slučajeve i deset posto za normalne, koji i dalje gaje utopističku ideju da se ovima nešto može objasniti! U koju grupaciju spada ovaj džanki, prosudite sami! U ovaj sanitarni element bi bilo najbolje za njega da skoči on, jer on za bolje i nije! Ja ću da mu pomognem u tome! Pustiću vodu! - kazao je.

 

aca-lukas-toster

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!