rođen 1995. godine u Tuzli

Izabran novi predsjednik Foruma mladih Naše stranke: Tibor Kovačević umjesto Omera Berbića

Front04.02.22, 21:16h

Izabran novi predsjednik Foruma mladih Naše stranke: Tibor Kovačević umjesto Omera Berbića
Za potpredsjednicu je izabrana Matea Šunjić Antoliš iz Zenice - saopćeno je večeras iz Naše stranke

 

 

 


Večeras su u Zenici izabrani predsjednik i potpredsjednica Foruma mladih Naše stranke. Na mjesto dosadašnjeg predsjednika Omera Berbića došao je Tibor Kovačević.


Tibor je rođen 1995. godine u Tuzli. Bachelor je Fakulteta političkih nauka u Trstu. Dugogodišnji je član Naše stranke gdje je svoj aktivizam pokazivao kroz rad Foruma mladih i Gradski odbor Naše stranke u Tuzli.


U svom večerašnjem govoru istakao je da Forum mladih unutar Naše stranke vidi kao njen konstruktivni korektiv, a samu Našu stranku kao jedinu politički opciju koja može izvesti BiH iz krize u kojoj se trenutno nalazi:


- Jedino Naša stranka može izvući BiH iz situacije manjka optimizma i velikih političkih nesuglasica, a Forum mladih Naše stranke može biti najprogresivnije tijelo koje će biti konstruktivni korektiv gradskim odborima, Glavnom odboru i Predsjedništvu. Davat ćemo nove ideje i utkati nove vrijednosti u već postojeće politike.


Za potpredsjednicu je izabrana Matea Šunjić Antoliš iz Zenice - saopćeno je večeras iz Naše stranke.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još