Četiri osobe uhapšene

Drama u Bijeljini: Pozvali ga na zabavu, a onda ga pretukli i ukrali mu novac

Hronika29.01.22, 13:53h

Drama u Bijeljini: Pozvali ga na zabavu, a onda ga pretukli i ukrali mu novac
U navedenom stanu nalazila su se četiri muškarca od kojih mu je samo jedan bio poznat. Oni su počeli fizički da ga napadaju, tražeći od njega novac, razbili mu mobilni telefon sa prijetnjama da navedni događaj ne prijavljuje policiji, saopćeno je

 

 

 

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, jučer su lišili slobode lica G.T., S.J., S.P. i P.G. iz Bijeljine i Ugljevika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela "Tjelesna povreda" i "Iznuda", saopćeno je iz bijeljinske Policije, piše Bijeljina Info.


- Policijska stanica Bijeljina 2, 28.01.2022. godine od strane oštećenog lica zaprimila je prijavu, da su ga njemu poznata lica pozvala na žurku koja se nalazila u stanu u Bijeljini. 

 

U navedenom stanu nalazila su se četiri muškarca od kojih mu je samo jedan bio poznat. Oni su počeli fizički da ga napadaju, tražeći od njega novac, razbili mu mobilni telefon sa prijetnjama da navedni događaj ne prijavljuje policiji - saopćila je Policijska uprava Bijeljina.


U saopćenju se dodaje da su navedena lica od oštećenog uzeli ključeve od stana i novac koji se nalazio u stanu, te ključeve od vozila kojim su se kasnije odvezli prema mjestu Brijesnica kod Bijeljine. 

 

Tu su se zadržali neko vrijeme, da bi poslije oštećenom vratili ključeve od vozila i stana, a novac su zadržali.

 

- Operativnim radom na terenu i brzom reakcijom policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina lica su identifikovana, pronađena i lišena slobode - naveli su iz policije, te dodali da je oštećeno lice hospitalizovano u bijeljinskoj policiji, te da je o svemu obaviješten postupajući tužitelj Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!