'SVAKODNEVNE POLITIČKE PODVALE'

Forto odgovorio 'zlobnicima': 'Uzeo sam 5 dana odmora... Izgradili smo sistem rada, u Vladi KS sve fukncioniše i uz moje odsustvo!

Front26.01.22, 14:46h

Forto odgovorio 'zlobnicima': 'Uzeo sam 5 dana odmora... Izgradili smo sistem rada, u Vladi KS sve fukncioniše i uz moje odsustvo!
Izgradili smo sistem rada i povjerenja da se bilo čije odustvo ne može odraziti na funkcionalnost Vlade KS pa tako niti na njenu sposobnost da pravovremeno i adekvatno odgovorimo na krize, ali i na svakodnevne političke podvale - kratko je poručio premijer KS putem Facebooka

 

 

 


Nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da se premijer Kantona Sarajevo Edin Forto trenutno nalazi na skijanju na Alpama, "baš u trenutku kada ovaj kanton potresaju ozbiljna pitanja i afere, prije svega nestašica gasa, kao i rasprava o ponderima, odnosno zakonu o pripadnosti javnih prihoda", aludirajući pri tom na neozbiljnost u obavljanju fukncije na kojoj se nalazi, Forto se oglasio na društvenim mrežama, te odgovorio na "zlurade" medijske komentare i, kako navodi, svakodnevne političke podvale:    


- Uzeo sam pet dana godišnjeg odmora. U redovnoj sam komunikaciji sa članovima Vlade i svojim saradnicima. Izgradili smo sistem rada i povjerenja da se bilo čije odustvo ne može odraziti na funkcionalnost Vlade KS pa tako niti na njenu sposobnost da pravovremeno i adekvatno odgovorimo na krize, ali i na svakodnevne političke podvale - kratko je poručio premijer KS putem Facebooka.

 


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 38

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još